Oyun eTail Oyun İndirimleri

TLOU için geçerli olan kod nasıl oyunun çıkış gününe kadar devam ediyor ya bir yandan güzel bir yandan da ilginç geldi, teşekkürler.

TLOU için geçerli olan kod nasıl oyunun çıkış gününe kadar devam ediyor ya bir yandan güzel bir yandan da ilginç geldi, teşekkürler.

Süreçte fiyat değiştirme hakkına sahipler yani sürenin uzaması fiyat değişmeyecek anlamına gelmiyor paranız varsa şimdiden alın ben 850 TL civarı olmasını bekliyorum çıkınca.

"ETAILEXTR5" kodu da extra %5 indirim sağlıyordu galiba haberiniz olsun, zaten kod basılarak alınanlarda tekrar kullanamazsınız yalnız.

Last of us ı alacak varsa hiç düşünmeden alın oyun çıktığı gibi de key i verecekler steam dan aktif edeceksin.
Sonrasında Fiyat güncellemesi gelebilir dedikleri gibi ama önceden çıkan uncharted a fiyat güncellemesi gelmedi genede ne olur ne olmaz.
Siteden de yana problem yok.
God of war 190 tl
Uncharted 256 tl
Horizon zero dawn complete edition u 92 tl ye aldım herhangi bir sıkıntı da yaşamadım anında hesaba ekleniyor kodla.
Ödeme alımların da ve kod gönderme de gecikmeler oluyor bazen o da yöneticilerin aktiflik durumuna göre değişiyor dc adresleri de var zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı