Oyun ETail Playstation İndirimleri

Days Gone stokta yoktu dün, şu an stok gözüküyor. Almayı düşünen arkadaşlar bu fiyattayken kaçırmasın. Steam'de indirimli hali 296 ₺.
Horizon Zero Dawn'ı bekliyorum ben de, stok gelirse direkt alacağım.


Almayı düşünenler için Voidu'da 108 TL.
 
Returnal almaya değer mi?
Arkadaşım merhaba, ben oyunu sevmiştim alınabileceğini düşünüyorum. Senden bir ricam var sürekli aynı mesajı yazıp silmek yerine "Returnal alınır mı" başlıklı bir gönderi paylaşırsan forumdakiler için daha iyi olur. Acaba bir oyun indirime mi girdi diye kontrol ederken sürekli senin tekrarlayan soruna denk geliyorum, umarım anlayışla karşılarsın. İyi forumlar dilerim.
 
Kısaca Miles Morales'i ara oyun gibi düşün.

Remastered'i ise ana oyun gibi düşün.

Remastered'da her şeyi yaparsan rahat 30 saat oynarsın hatta kimi kişi 40, 50'yi bulabilir diyor Miles Morales'te ise 5,6 saat ana hikaye 5 saat kadar da yan görev kasarsın Max 15 saat oynarsın.

İkisi de keyifli oyunlardır paran birine yetiyorsa kesinlikle ramesteredi almalısın ama ikisine de yetiyorsa iksini de almanı öneririm ikisi de seni üzmez kaliteli yapimlardir gelecekte zam yeme ihtimali yüksek değil kesin gözüyle bakıyorum ileride oynamak istediğinse sorun teşkil edebilir ama tabii ki senin ekonomik durumunu bilmeden söylüyorum kesinlikle zorlama olsun diye demiyorum reis yanlış anlama iyi günler (muhtemelen çözmüş olabilirsin sorununu ancak çözmemişsen diye bir söyleyeyim dedim)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı