insann
Hectopat
Detroit Become Human hiç ücretsiz olmadı ki.Detroit ücretsiz verilir mi ya bilemedim.
Bir ara verilmişti kaçırdım onu.
Detroit Become Human hiç ücretsiz olmadı ki.Detroit ücretsiz verilir mi ya bilemedim.
Bir ara verilmişti kaçırdım onu.
Kennisgeving voor omleiding
www.google.com
www.google.com
Tekrar bu fiyata düşeceğini düşünmüyor açıkçası.Bu oyun her ne kadar tam anlamıyla bedava dağıtılmasa'da bedavaya yakın bir miktarla PC kullanıcılarını sevindiren bir miktar ile (20 TL Ön sipariş) ile oyun severlerle buluştu.
www.google.com
Bedava olmadı.Bu oyun her ne kadar tam anlamıyla bedava dağıtılmasa'da bedavaya yakın bir miktarla PC kullanıcılarını sevindiren bir miktar ile (20 TL Ön sipariş) ile oyun severlerle buluştu.
Detroit Become Human - 55, 00 TL Detroit: Become Human PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Beyond: Two Souls - 29, 99 TL Beyond: Two Souls PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Heavy Rain - 29, 99 TL Heavy Rain PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
İndirimler = 23 Şubat 02:59:59'a kadar geçerlidir.
etailextr5 = %5 İndirim
Tüm oyun önerilerinde yazarım efsane oyunlar yapıyor Quantic Dream bence hiç kaçırmayın alın. Bir de bu oyunlar Game Pass'e gelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.