ETH 2.0 çıkınca ekran kartı fiyatları düşer mi?

Banlandım hocam. Japonya herkese olduğu gibi bana da çelmeyi taktı. Çok az kişi kart siparişi verebiliyor Japonya'dan, geneli banlanıyor. Amazon İspanya'dan 3060 aldım 645 Euro'ya.

Daha önce Japonya'dan ekran kartı almak ile ilgili bir konu açılmıştı, ban yersiniz.

Amazon'un hesabımı bloke etmesi

Yani şu arama kutusuna Amazon Japonya yazıyorum direk gelen 2-3 konu, detaylı baksam 20-30 dan fazla kaynak atabilirim buraya... Tekrar ediyorum bak şuanda hiçbir şekilde Amazon Japonya üzerinde Türkiye için herhangi bir ekran kartı alımı yapamıyorsunuz. Ha varsa kanıtınız gelen ürünün tarihiyle birlikte faturasını atarsın buraya eyvallah... Ama yoksa böyle gereksiz yere millete "araştırmadan, bilgi sahibi olmadan lütfen net konuşmayın." gibi ithamlarda bulunmayın, komik duruma düşüyorsunuz.
50 kişiden 30'u banlanıyor zaten bu bilinen bir konu ve ben tersini mi söylüyorum acaba? Alanlar da var alamayanlar da var. Arkadaşım buna rağmen satın aldı ve geldi, ben satın aldım sonra iptal ettim dediğim gibi fazla ödemek istemediğim için. Sadece Amazon Japonya'dan bahsetmiyoruz ayrıca. Bakın diyorum size girin DH,Letgo, Sahibinden'e bakın bakalım kartların %95'i yurt dışı mı değil mi hepsi de kapalı kutu, amazon.es, amazon.fr, amazon.co.uk, amazon.de sitelerinden alınma yazıyorlar. Bakmıyorsunuz hala konuşuyorsunuz boşu boşuna. Girin bakın diyorum 5500-6000-6500'e rahat bulunuyor. Adamlar bu fiyata alıp kar ekleyip satıyorlar yani bu kadar basit bir konu. İhtiyacınız varsa alın, ürün gelsin cevabım sadece o olsun size dil dökmeyeyim boşuna. Ayrıca youtube, twitch üzerinden DataLover yazıp stokları kontrol edebilirsiniz yani daha ne yapayım sizin bu düşüncenizden vazgeçirmek için.

123 - Hızlı Resim Benim alıp iptal ettiğim kart.
12345555 - Hızlı Resim Bu da Japonya'dan gelen ürün.

Hocam aşa yukarı bende 2 3 aydır kart kovalayan biri olarak Japonya şans işi en sağlamı Almanya zaten son dönemde coğu yer TR gönderimini kapattı best buy yapsa gönderim 4000 5000 TL'ye 3060 düşüyor.

Hocam aşa yukarı bende 2 3 aydır kart kovalayan biri olarak Japonya şans işi en sağlamı Almanya zaten son dönemde coğu yer TR gönderimini kapattı best buy yapsa gönderim 4000 5000 TL'ye 3060 düşüyor.
Bizim millet sömürdü çünkü yurt dışındaki kartları. Alıp kullananları geçtim alıp sıfır şekilde satanlardaki stoklar çoğu sitelerden daha fazla.

Bizim millet sömürdü çünkü yurt dışındaki kartları. Alıp kullananları geçtim alıp sıfır şekilde satanlardaki stoklar çoğu sitelerden daha fazla.

Hocam ben pes ettim ya artık öyle aman aman düşmezse bakmıyorum bile yaza kadar bekleyeceğim piyasa düzelirse alırım düzelmezse konsol.

Hocam ben pes ettim ya artık öyle aman aman düşmezse bakmıyorum bile yaza kadar bekleyeceğim piyasa düzelirse alırım düzelmezse konsol.
Ben de aynı şekilde her gün bakıyordum fakat artık bakmıyorum. Dünya genelinde fiyatı düzelene kadar da almam kart. Aynı şekilde bekleyen en az 10 arkadaşım var aceleci de değiliz 10600K ve UHD 630 yetiyor şimdilik.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı