ETH 2.0 ile her şey düzelecek mi?

370423

Hectopat
Katılım
25 Eylül 2020
Mesajlar
4.498
Çözümler
3
Dostlar bildiğiniz üzere piyasada kart kalmadı Ethereum aldı başını gidiyor. Okuduğum konular ve videolara göre ETH 2.0 biterse madencilik neredeyse bitecek ve Ethereum'dan ayda 20 bin kazanan adam Raven geçse bile kazanacağı para 3 bin 4 bin TL'yi geçmeyecekmiş. Bende yazın sistem toplamak istiyordum ama piyasa kötü olduğu için bir şey alamıyorum. Sizce ETH 2.0 ile mining biter mi? Yoksa miningciler başka coinden devam edip yine büyük paralar kazanmaya devam eder mi? Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.
 
ETH düşmesi kartları bulunabilirliğini arttırır mesela RX 5700XT şu an 13 bin TL 8bin TL'den aşağı iner en fazla bizim ülkemizde zor çünkü vergi ve dolar hala çok yüksek.
 
well yes actually no.jpg
 
ETH 2.0 gelince kazım bitmeyecekmiş, ETH saklayanlarla bölüştürülecekmiş kazançlar. ETH fiyatı artarsa madencilik daha karlı olabilir hatta.
 
Ağustosa kadar biter mi? Beni bu ilgilendiriyor çünkü yazın işte çalışacağım tamamen ve bu parayla bilgisayar alacağım. Sonra sınavlarım var zaten. Bir sene daha bekleyemem.
 
Arkadaşlar ETH biterse başka bir coin başlar. Sadece Ethereum kazarak para kazanılmıyor. Belki 2 gün sonra başka bir tanesi yükselecek insanlar onu kazmaya başlayacak. Bu işin Ethereum ile alakası yok tüm kriptolarla var.
 
Temmuz başında biterse güzel, 15 Nisan'da biterse daha güzel. Seneye LGS var ve 1 ayda RDR2, Cyberpunk 2077, The Witcher 3, onlarca Call of Duty bitiremem. 15 Nisan en güzeli olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı