ETH aktarımı için en düşük işlem ücretli site önerisi

Bunu Binance veya herhangi bir şirket belirlemiyor. Ağ ücreti o anki yoğunluğa bağlı olarak değişir. İstediğiniz borsaya aktarabilirsiniz, her zaman aynı ağ ücreti alınır.
Hocam günün her saatinde ağ yoğunluğu aynı mı oluyor peki ? Bunu düşünerek her saat kontrol ettim ama ücret hala aynı.

Hocam günün her saatinde ağ yoğunluğu aynı mı oluyor peki ? Bunu düşünerek her saat kontrol ettim ama ücret hala aynı.
Bazı zamanlar 10 TL'ye kadar düşüyor. Ara ara kontrol edin. Bu siteden ağ ücretine bakabilirsiniz. 20 Gwei ve altı kabul edilebilir düzeyde.

Güzel taktik hocam ama yapacağım işlem 200 TL aşağısı. XRP minimum limiti 200 TL.
Bazı zamanlar 10 TL'ye kadar düşüyor. Ara ara kontrol edin. Bu siteden ağ ücretine bakabilirsiniz. 20 Gwei ve altı kabul edilebilir düzeyde.
Sağ olun hocam, Paypal olmadan her şey o kadar zor ki. Yabancılarla iletişim kurarken "Paypal is banned in my country" demek zorunda kalıyorum. Rezil oluyorum resmen.

Ağ ücreti düşük onlarca kripto para var, ETH zorunlu mu?
Normalde BTC dışı kabul etmiyorlar hocam. BTC'ye çevirmek için yüksek bi miktar olması gerektiğini söylediler. Ayrıca diğer coinlerin genel olarak minimum çekme limiti yüksek oluyor XRP gibi.

Bir de işlem ücreti genel olarak sabit kalıyor mu bir süre yoksa çok sıklıkla değişiyor mu ?

Az önce 1000 Gwei idi ne oluyor .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…