Merhabalar, sorunum şöyle: Başka bir cüzdana ETH aktarımı yapacağım fakat Binance, işlem ücreti olarak 100 TL istiyor. İşlem ücreti olmayan veyahut en düşük olan site önerir misiniz?
Bunu Binance veya herhangi bir şirket belirlemiyor. Ağ ücreti o anki yoğunluğa bağlı olarak değişir. İstediğiniz borsaya aktarabilirsiniz, her zaman aynı ağ ücreti alınır.
Bunu Binance veya herhangi bir şirket belirlemiyor. Ağ ücreti o anki yoğunluğa bağlı olarak değişir. İstediğiniz borsaya aktarabilirsiniz, her zaman aynı ağ ücreti alınır.
Sağ olun hocam, Paypal olmadan her şey o kadar zor ki. Yabancılarla iletişim kurarken "Paypal is banned in my country" demek zorunda kalıyorum. Rezil oluyorum resmen.
Sağ olun hocam, Paypal olmadan her şey o kadar zor ki. Yabancılarla iletişim kurarken "Paypal is banned in my country" demek zorunda kalıyorum. Rezil oluyorum resmen.
Normalde BTC dışı kabul etmiyorlar hocam. BTC'ye çevirmek için yüksek bi miktar olması gerektiğini söylediler. Ayrıca diğer coinlerin genel olarak minimum çekme limiti yüksek oluyor XRP gibi.
Bir de işlem ücreti genel olarak sabit kalıyor mu bir süre yoksa çok sıklıkla değişiyor mu ?