- Makaleler
- 3
Merhabalar, sorunum şöyle: Başka bir cüzdana ETH aktarımı yapacağım fakat Binance, işlem ücreti olarak 100 TL istiyor. İşlem ücreti olmayan veyahut en düşük olan site önerir misiniz?
Hocam günün her saatinde ağ yoğunluğu aynı mı oluyor peki ? Bunu düşünerek her saat kontrol ettim ama ücret hala aynı.Bunu Binance veya herhangi bir şirket belirlemiyor. Ağ ücreti o anki yoğunluğa bağlı olarak değişir. İstediğiniz borsaya aktarabilirsiniz, her zaman aynı ağ ücreti alınır.
Bazı zamanlar 10 TL'ye kadar düşüyor. Ara ara kontrol edin. Bu siteden ağ ücretine bakabilirsiniz. 20 Gwei ve altı kabul edilebilir düzeyde.Hocam günün her saatinde ağ yoğunluğu aynı mı oluyor peki ? Bunu düşünerek her saat kontrol ettim ama ücret hala aynı.
Güzel taktik hocam ama yapacağım işlem 200 TL aşağısı. XRP minimum limiti 200 TL.XRP kullanın.
Sağ olun hocam, Paypal olmadan her şey o kadar zor ki. Yabancılarla iletişim kurarken "Paypal is banned in my country" demek zorunda kalıyorum. Rezil oluyorum resmen.Bazı zamanlar 10 TL'ye kadar düşüyor. Ara ara kontrol edin. Bu siteden ağ ücretine bakabilirsiniz. 20 Gwei ve altı kabul edilebilir düzeyde.
Yurt dışına aktarımı ETH ile mi yapıyorsunuz?Sağ olun hocam, Paypal olmadan her şey o kadar zor ki. Yabancılarla iletişim kurarken "Paypal is banned in my country" demek zorunda kalıyorum. Rezil oluyorum resmen.
Evet. Sadece kripto para kabul edilen bir yerden satın alım yapıyordum. Paypal veyahut kripto istiyorlardı.Yurt dışına aktarımı ETH ile mi yapıyorsunuz?
Ağ ücreti düşük onlarca kripto para var, ETH zorunlu mu?Evet. Sadece kripto para kabul edilen bir yerden satın alım yapıyordum. Paypal veyahut kripto istiyorlardı.
Normalde BTC dışı kabul etmiyorlar hocam. BTC'ye çevirmek için yüksek bi miktar olması gerektiğini söylediler. Ayrıca diğer coinlerin genel olarak minimum çekme limiti yüksek oluyor XRP gibi.Ağ ücreti düşük onlarca kripto para var, ETH zorunlu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.