ETH Mining değerleri nasıl?

Üstad t rex kullanıyorum bir kaç şey soracağım müsaden olursa. Dual miningde yine kazanç ethermine.org yerine mi geliyor? Oradan takip ediyorum çünkü.

Birde ne zaman google a girsem falan kazım 25 lere düşüyor. Gpu kullanımı 0 lara düşüyor. En azından yandan takılıp bir şeyler yapabilmeyi umuyordum bunu nasıl aşabiliriz. Mesela mining yapılırken lol gibi knight gibi ekran kartına çok çok az yük bindiren oyunları olsak 3-5 kazım hızı düşürmek dışında bir zararı olur mu?
Ortalama 53 olan sıcaklığı en fazla 57-58 yapar. Onada fanı 3-5 yükselttik mi sorun olmaz diye de düşünüyorum ne diyorsunuz?

Pool kısmına ne yazarsanız kazanç oraya gelir hocam. T-Rex Github sayfasında verilen örneklerde;
ETH+ERGO için Ethereum kazancı ethermine, Ergo ise WoolyPooly havuzuna gelir.
ETH+RVN için ise iki de 2miner havuzuna gelir.

Bilgisayar kullanımında kazımın çok düşmemesi lazım. Miner programından veya kullanılan algoritmadan dolayı olabilir.
NBMiner deneyebilirsiniz. -lhr 85 kodunu yazmayı unutmayın.

Ben RX5500XT ile kazım yapıyorum. Bilgisayar kullanılmadığında 30 MH/s alıyorum. Dizi, film izlersem ya da internette takılırsam 29 MH/s gücüne düşüyor en fazla.

whattomine.com sitesinden referanslara bakabilirsiniz.

Bu kodu tam olarak nasıl nereye gireceğiz peki.

düzenlediğiniz bat dosyasına yazacaksınız.
nbminer -a ethash -o ethproxy+tcp://asia1.ethermine.org:4444 -u 0x12343bdgf.worker -lhr 85
Eve gidince birde oradan deneyeyim tabi kart kül olmadıysa İlk defa evde çalışır vaziyette bıraktım. Umarım cuda_error_ınvalıd_pc hatasını vermemiştir. Gerçi 7 saat aralıksız stabil kazdı bu hatayı vermedi ama saçma işler olur pc kitlenir sıcaklıklar olağan dışına çıkar vs. diye endişeleniyorum

Anydesk uzaktan kontrol uygulamasını bilgisayara yükleyin ve denetimsiz erişim için parola ayarlayın.
Telefon uygulamasını yükleyin istediğiniz zaman bilgisayara bağlanıp kontrol edebilirsiniz

düzenlediğiniz bat dosyasına yazacaksınız.
nbminer -a ethash -o ethproxy+tcp://asia1.ethermine.org:4444 -u 0x12343bdgf.worker -lhr 85
Hocam kazıma başladım ancak sürekli lhr lock detected, wait to unlock veriyor 5-15-20-6-8-10 falan kazıyor. Sürekli bunu veriyor. 3-4-5-6-7 diye sıra sıra veriyor bunu.

Hocam kazıma başladım ancak sürekli lhr lock detected, wait to unlock veriyor 5-15-20-6-8-10 falan kazıyor. Sürekli bunu veriyor. 3-4-5-6-7 diye sıra sıra veriyor bunu.
Karta overclock mı yaptınız hocam?
Memory clock değerini biraz düşürüp deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…