ETH Mining değerleri nasıl?

3050 $ gözüküyor ETH

Cfx mi yapmak daha mantıklı? Aylık 2 sinin gelir ve giderlerini hesaplayınca hangisi ne kadar bırakır?

Günlük 0,8 dolar fark var.

2 gün önce 3450'ydi o yüzden ortalamasını hesapladım. ETH'nin dalgalanması senin için önemli değil sen bozdururken kaç olduğu önemli. Acil değilse bekletip bozdurursun bir ara 4 binleri gördü eğer o zaman bozdursan aylık kazancın 800'ü bulurdu. Sabit bir kazanç yok yüksekten bozdurmak amaç.

Yani illa 1 ay sonunda ki birikecek olan Ethereum'u beklememe gerek yok, birkaç gün sonra 4 bin bandına yaklaşırsada bozdurmak daha mantıklı olur. Bu arada Cfx'e mi çevireyim rotayı bilemedim. @Hüseyin42

Hocam ben AMD kullanıyorum benim kart onu kazamıyor sanırım listede göremedim. Eğer uğraştırıcı değilse 5-6 saatliğine deneyebilirsiniz. Tabi geçmeden önce kaç günde bir çekim yapıldığına ve transfer ücretlerine bakın. Mesela Ethermine'de 25-30 TL kesiyor üstüne birde metamask bu kadar para kesiyor. Her para çekişimde bu kadar parayı havaya veriyorum. :D

Arkadaşlar tekrar merhaba, Afterburner üzerinden biraz ayar yaptım ve farklı sonuçlar elde ettim. Memory clock hızını +1450 arttırdım ve 44-45 mh arasını elde edebiliyorum. Ekran kartıma bir problem yaratır mı?

Dosya Ekleri

• ufd.JPG
    ufd.JPG
    82,2 KB · Görüntüleme: 75
  • test 1.JPG
    test 1.JPG
    82,4 KB · Görüntüleme: 67
  • test 2.JPG
    test 2.JPG
    86,5 KB · Görüntüleme: 71
  • sıcaklk.JPG
    sıcaklk.JPG
    61,8 KB · Görüntüleme: 69
Arkadaşlar tekrar merhaba, Afterburner üzerinden biraz ayar yaptım ve farklı sonuçlar elde ettim. Memory clock hızını +1450 arttırdım ve 44-45 mh arasını elde edebiliyorum. Ekran kartıma bir problem yaratır mı?
Zararı olmaz. Siz yazınca farkettim 2070S'in 37 MH alması normal değil çünkü 5700'le eş değer bir kart ben 52(XT BIOS ile 55) alıyorsam sizin de buna yakın değer almanız gerekirdi. Memory clock her zaman en sonda olsun, core clock'u ise elle kısmayın defaultta dursun sonra power limitten yavaş yavaş azaltın ne zaman MH değeri düştü azaltmayı bırakın.

Zararı olmaz. Siz yazınca fark ettim 2070S'in 37 mh alması normal değil çünkü 5700'le eş değer bir kart ben 52(XT BIOS ile 55) alıyorsam sizin de buna yakın değer almanız gerekirdi. Memory clock her zaman en sonda olsun, Core Clock'u ise elle kısmayın defaultta dursun sonra Power limitten yavaş yavaş azaltın ne zaman mh değeri düştü azaltmayı bırakın.

Memory Clock'u fulleyince Max 46.5 mh görebildim. Power limit kısmına gelirsek, orayı hiç ellemedim, Afterburner'ı açtığımda %100 deydi. Direkt en aşağı çektim %53'e ve sıcaklık 62'de sabitlenmişti. Fan hızını da %39'dan %58'e çektim ve 55 dereceye sabitledim. Ve Core Clock'a -200 girmiştim, 1630 MHz'den 1425 MHz'lere düşmüştü. Default yapın dediniz, default olarak ayarladım, tekrar 1630 MHz'ler de şu an. Yanlış ayarlar yapmadım değil mi? Kartın belleğinde veya herhangi bir yerine bir sorun yaşamam veya ömrü azalması konusunda?

Güç tüketimi azaldı mı? Power limiti azaltınca kartın güç tüketimi azalır core clock'da tam performans çalışmaz. Core clock'u elle azaltmayla aynı kapıya çıkıyor ama power'dan azaltınca daha az elektrik harcıyor çünkü tüm parçalara giden gücü azaltıyor. Eğer watt kullanımı iyiyse ellemenize gerek yok. Youtube'dan videolara bakarak ortalama ne kadar harcadığına bakarsınız.

Güç tüketimi azaldı mı? Power limiti azaltınca kartın güç tüketimi azalır Core Clock'da tam performans çalışmaz. Core Clock'u elle azaltmayla aynı kapıya çıkıyor ama Power'dan azaltınca daha az elektrik harcıyor çünkü tüm parçalara giden gücü azaltıyor. Eğer Watt kullanımı iyiyse ellemenize gerek yok. YouTube'dan videolara bakarak ortalama ne kadar harcadığına bakarsınız.

Power Limit'i %100 yapınca hem güç tüketimi 125W'dan 180W'lara çıktı hem de mh değerinde değişiklik olmadı. 10'ar 10'ar aşağıya çekiyorum şu an. Power Limit'i direkt %53'e ( en aşağı ayar) getirdiğimde 125W güç tüketimine düşüyor. Sıcaklıkta 55' derecelere. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı