ETH mining devri bitti mi?

Madencilik için ise, bugün piyasa koşulları ile hatalı yatırım olur. ETH mining bitti, Crypto madencilik bitmedi.
Şu an piyasa dipte, o sebep ile, hiçbir coin madenciliği ETH'nin karlılığına yakın bile değil. X zaman sonra piyasa artınca belki yaklaşır.

Ancak "bana" göre en mantıklısı, bugün piyasa dipteyken GPU yerine coin al. Atıyorum, bu hafta/geçen 10 günde "1250-850" dolar arasına ETH düştü "18200-22000" arasına BTC düştü. "30 dolara sol" düştü.

X zaman sonra bu coinler x2/3/4 ile satış fırsatı sunacaktır.

İlk belirtiğim X zamanı ile ikinci X zamanını aynı tarih kabul edersek, coin satın alıp satarak elde edilecek kar, madencilikten daha fazla olacaktır. Bu sebep ile, elimize GPU alıp elektrik harcayıp, (günlük satıp elektrik faturasını ödersek, piyasa yükselmedikce ucuzdan satıcaz, biriktirip doğru X zamanında satarsak, ilk GPU alma malityetimize + elektrik+bakım maliyeti eklenecek) damla damla coin elde edeceğiz. Herhangi bir sorun kriz ya da fiyat artması& patlaması anında, elde çok az coin (GPU parasına göre satın alabileceğin coine kıyasla) ve de GPU olacak. Ancak coin alırsak, esnek satmöa opsiyonumuz cebimizde olacak. Ayrıca alınan coine göre, değişen oranlar ile stake ederek madenciliğn 1/3 1/2 oranında (coine göre) pasif gelir de elde ediyor olacağız.

Yatırım tavsiyesi vs değildir. Kişisel fikirdir. .
 

Yeni konular

Geri
Yukarı