4 Şubat saat 19.01 ilk başlangıç ancak esas rigimi 1-2 saat sonra geçirdim, önemli değil bu saati baz alalım.
5 Şubat saat 02.38 (aynı günün gecesi) bu miktarı cüzdana transfer ettim.
5 Şubat saat 02.39 transfer yapıldı.
6 Şubat saat 11.01 de bir transfer daha yaptım cüzdana.
Güncel olarak da şu an yani 6 Şubat saat 13.45 için bu şekilde:
Son olarak da tüm cüzdan çıkış ve girişlerinin kaydını paylaşayım:
Toplam yaklaşık 1.3 ton kazılmış. Geçen süre de 38-40 saat. Günlük ortalama da Minerstat'a göre de tutarlı, yani 0.6-0.7 arası. Benim kazımım da bunu doğruluyor.
Önemli not: Bu gece sistem yaklaşık 5 saat de durmuş attığı için fark etmemişim. Yani 5 saat daha kazdığını düşünürsek TON'u, değerler 0.2-0.3 daha artıp 1.5 TON olmuş olur. Ufak komisyonlar da alındı tabii ki fotoğraflarda görünüyor.
Aynen öyle dostum bende bunu demek istedim. Günlük 0,7 TON kazıyorsun. Kabaca 2,72 *0, 7 =1, 9 Dolar. Günlük.
Stabilizasyon olursa çok güzel. Ama olmazsa sıkıntı büyük. Bak 5 saat çay sigara içmiş işçiler
Ben dün sırf bu yüzden tektek ofisteki makinelara bağlanıp iptal ettim TON kazımını.
Akşama gelirim tekrardan, kızı parka götürmem lazım.
@warning1903 Hocam gönderme işlemini hatalı yapmışım FTX için. Şimdi doğrusunu öğrendim. 1 TON boşa gitti. Memo diye bir adres daha yazmak lazımmış bilmiyordum.
Hadi ya Tüh neyse, 1 TON ile güzel bir ders olmuştur sana...
Peşindeyim ama bu işin günlük 2 dolar güzel rakam çünkü. Bende kayıp çok fazla, 67, 7MHtan 50'ler düşüyor. 6*17 = 100MH (ETH) verip 3gh (TON) almak mantıksız çünkü.
Hadi ya Tüh neyse, 1 TON ile güzel bir ders olmuştur sana...
Peşindeyim ama bu işin günlük 2 dolar güzel rakam çünkü. Bende kayıp çok fazla, 67, 7MHtan 50'ler düşüyor. 6*17 = 100MH (ETH) verip 3gh (TON) almak mantıksız çünkü.
Kartara zarar konusunda tereddütte kaldım. İçime sinmedi bu şekilde. Tamam kazanç farkı güzel ama eldekilerden olacaksak eski hâli de tatmin eder beni. Sadece sıcaklık ve güç tüketimine göre değerlendiriyoruz elimizde başka veri de yok. Tek fark kartın hem GPU hem de VRAM aynı yüke biniyor sadece ETH kazmaya göre. Bu iş kafamı çok karıştırdı. Çok fazla spekülatif, kaynaksız ve yanıltıcı, tedirgin edici yorumlar var. Birkaç gün devam edeceğim umarım sorun yaşamayız.