Hocalarım konuya paralel olarak bir şey soracağım. Bir yazılım mühendisi arkadaşım madencilik yapılmış kartı tanıyan bir program yazmaya çalışıyor sizce bu mümkün müdür?Biter bitmez düzelmeyecek. Önce bir sürü Mining yapılmış kart 2. elden piyasaya sürülecek ve biz ucuz diye ilk onları alacağız. Bu yüzden firmalar yine zarar edecek. Ondan sonra düzelecek ancak.
Bunu bence @300319 bilir.Hocalarım konuya paralel olarak bir şey soracağım. Bir yazılım mühendisi arkadaşım madencilik yapılmış kartı tanıyan bir program yazmaya çalışıyor sizce bu mümkün müdür?
Eğer öyle bir şey olsaydı kart üreticileri garantide bunu anlamak için çoktan bu yazılımı üretirlerdi diye düşünüyorum.Hocalarım konuya paralel olarak bir şey soracağım. Bir yazılım mühendisi arkadaşım madencilik yapılmış kartı tanıyan bir program yazmaya çalışıyor sizce bu mümkün müdür?
Hocam şöyle bir durum var mesela. UV yapılmış bir kartı (5500 XT) ev arkadaşımla beraber garantiye gönderdik. Aslında bir problemi de yoktu sadece fanları dönmüyordu bazen. Direkt mining yapılmış diye reddettiler. Ama sadece 1 hafta günde 12 saat mining yapılmıştı. Nasıl anlamış olabilirler? Konu açtım kayboldu bulamadım konuyu bir daha.Eğer öyle bir şey olsaydı kart üreticileri garantide bunu anlamak için çoktan bu yazılımı üretirlerdi diye düşünüyorum.
Hocam konuları bul kısmından açtığım konulara bakın. Bence onlar başka bir yöntem kullanıyorlar. Yani kartı test ediyor olabilirler diyeceğim de 12 saat mining belli etmez kendini. Çok zararda vermez. Doğru ortamda yapıldıysa.Hocam şöyle bir durum var mesela. UV yapılmış bir kartı (5500 XT) ev arkadaşımla beraber garantiye gönderdik. Aslında bir problemi de yoktu sadece fanları dönmüyordu bazen. Direkt mining yapılmış diye reddettiler. Ama sadece 1 hafta günde 12 saat mining yapılmıştı. Nasıl anlamış olabilirler? Konu açtım kayboldu bulamadım konuyu bir daha.
Tamamen sallamışlar. Eğer Tüketici Mahkemesine başvurursanız tamir edilmek zorunda.Hocam şöyle bir durum var mesela. UV yapılmış bir kartı (5500 XT) ev arkadaşımla beraber garantiye gönderdik. Aslında bir problemi de yoktu sadece fanları dönmüyordu bazen. Direkt mining yapılmış diye reddettiler. Ama sadece 1 hafta günde 12 saat mining yapılmıştı. Nasıl anlamış olabilirler? Konu açtım kayboldu bulamadım konuyu bir daha.
Haftalardır söylüyorum, Ethereum mining Haziran sonu, Temmuz başı gibi bitiyor. Ethereum 2.0'a geçmek için en az 32 adet ETH stake etmek gerekiyor. Ethereum 2.0 geçişini geçen yaz yapacaklardı, olmadı. Bu yaz da yapamazlarsa ETH'nin değeri düşmeye başlar, inanılmaz uzattılar çünkü işi. 14 Nisan'da da "Berlin" güncellemesi geliyor.
Yaza ETH 2.0'a geçişe kesin gözüyle bakıyorum ben. Aksi halde bu kadar ETH kilitlenmezdi. Geçen yaz bile 2.0 beklenirken bu kadar stake yapılmamıştı. Ticaretini yapmak ve para kazanmak dururken neden stake etsinler?
ETH mining bitse de bizde ekran kartlarımıza kavuşsak artık.
Hocam merhaba, amd kartlarda bios modlama yapildiysa garanti bunu anlar ve reddeder.Hocam şöyle bir durum var mesela. UV yapılmış bir kartı (5500 XT) ev arkadaşımla beraber garantiye gönderdik. Aslında bir problemi de yoktu sadece fanları dönmüyordu bazen. Direkt mining yapılmış diye reddettiler. Ama sadece 1 hafta günde 12 saat mining yapılmıştı. Nasıl anlamış olabilirler? Konu açtım kayboldu bulamadım konuyu bir daha.
Uğraşıyorum hocam her gün telefon edip telefon alıyorum. Halletmeye çalışıyorum en son THH'ye başvuracağım.Tamamen sallamışlar. Eğer Tüketici Mahkemesine başvurursanız tamir edilmek zorunda.
Ama arkadaşınız BIOS modladıysa bunu anlamaları çok basit @ZnG nin de dediği gibi. Bunu da bir sorun yapmış mı yapmamış mı.Uğraşıyorum hocam her gün telefon edip telefon alıyorum. Halletmeye çalışıyorum en son THH'ye başvuracağım.
Belki mining yapınca arka planda bir yere log kaydı alıyordur. BIOS değiştirmeye gerek kalmadan yapılan işlemleri logluyorsa ekran kartı maalesef yapacak bir şey yok. Mining yapmak ekran kartını garanti dışı bırakıyor malumunuz. Bunu da zaten kartın seri numarasını vs alarak sisteme kaydedip garanti dışı bırakmışlardır.Hocam şöyle bir durum var mesela. UV yapılmış bir kartı (5500 XT) ev arkadaşımla beraber garantiye gönderdik. Aslında bir problemi de yoktu sadece fanları dönmüyordu bazen. Direkt mining yapılmış diye reddettiler. Ama sadece 1 hafta günde 12 saat mining yapılmıştı. Nasıl anlamış olabilirler? Konu açtım kayboldu bulamadım konuyu bir daha.