Ethereum çok düştü

ETH kazımı düşmedi aksine arttı. Sadece değeri düştü. Ben de yükseleceğini düşünüyorum. Bu ikisini karıştıran çok var.

Ekran kartların fiyatları mining yapanlar yüzünden yüksek değil. COVID yüzünden. Mining yapanlar yeni yeni yapmaya başlamadı sonuçta. Yıllardır yapılan bir şey. Firmalar COVID yüzünden üretim yapamadı stok kalmadı.

Günlük 0.0013 ila 0.0009 civarı hocam.

Sadece çok tozlanır oda ısınmaya sebep olur performans falan düşürmez bana sormadınız fakat cevaplamak istedim

Benim şimdi GTX 1650 kartım var ben şimdi Solid diye bir siteden direkt girip mining yapsam ekran kartıma zarar vermez mi?

Ekonomi bilimiyle uzaktan yakından alakası olmayan tiplerden dünya ekonomisi dersi alıyoruz hadi bakalım.
Yorumun hangi kısmına nerem ile güleceğimi şaşırdım kusura bakma. O bahsettiğin sayı günlük ticaret hacmi değil, toplam hacim onu da geçeli oldu bayağı 2 trilyon dolar şu anda.
Bir iş yapıyorsunuz yaptığınız işi de takip etmiyorsunuz ne acayip insanlarsınız. Elon Musk'ın sen Bitcoin üzerindeki etkisinden de bihabersin onu da görüyoruz rahatlıkla.
Sizin bitcoin'e verdiğiniz değer nasıl biliyor musun?
Bu şeye benziyor elinde bir torba, torbanın içerisinde 100 vida var, şans eseri 2 tanesini 5'er liradan satmışsın. "100 vida hepsini 5'er liradan satsam... İyi para." diyorsun. Sonra o bir paket torbayı gösteriyorsun "bunun ederi 500 lira" diyerek. Bizde sana burada gülüyoruz işte olan bu.

Okuduğunu anlamamışsın henüz. Bir de üzerine ekonomi dersi veriyorsun. Önce mesajımı tekrar oku, mesajın herhangi bir yerinde günlük işlem hacmi yazıyor mu diye gözden geçir.

Mesajı tekrar okuyup anladığına kanaat getirdiğinde yeniden mesaj atabilirsin.

15 yıldır menkul kıymetler borsasında, 3 yıldır da kripto para borsasında işlem yapıyorum. Muhtemelen benim borsadaki varlığım aşağı yukarı senin yaşın kadar vardır.

Elon Musk'ın piyasadan büyük olduğunu zanneden tiplerin batışını 8 Mayıs'ta izledik. Bu tipler, OLON MOSK buyuk adam intikam alacak Doge 1 dolar umuduyla beklerken tekrar battılar. 0.73 dolar dan önce 0.50 dolara daha sonra Elon'un cansiperane açıklamalarına rağmen 0.21 dolara kadar düştü.

Son 3 haftadaki somut örnekten de anlaşıldığı üzere senin gibi tipler, ki bu tipler piyasanın %70 ini oluşturuyor, 1 tweet ile zengin olmayı beklerken batan ve battıktan sonra halen neden battığını anlamayan, herşeyin Elon ve rakipleri arasında olduğunu zanneden tipler.

Vida hesabıyla ekonomiyi çözdüğünü zanneden lamer kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…