Ethereum çok düştü

Ekran kartı stok sorununun ana sebebi şu an sadece ''Mining'' değil. Çip krizi de büyük bir sorun. Buna ek olarak da ekran kartları da dahil olmak üzere bilgisayar bileşenlerindeki sorunu çözmenin TSMC gibi firmaların birinci önceliği olmadığını düşünüyorum (Otomotiv pazarının daha büyük bir pazar olması sebebiyle.).

Değerini 5-6 bin lira olarak sen belirledin yani? Neye göre? Değer dediğin şey arz ve talep dengesine göre şekillenen relatif bir ölçü. Yani değeri belirleyen şey, GTA 5 oynayacak arkadaşımızın gönlünden geçen de değil, doların 8, 5₺ olduğu ülkede aylık 350 dolar asgari ücretle çalışan kardeşin bütçesi de değil. Para sıkıntısı çekiyorsan eğer, oyun oynamak için para aramak yerine para getiren işlere zaman harcaman gerektiğini fark etmen gerekiyordu halbuki.

Sadece BTC'nin piyasa hacmi 1 trilyon dolar üzerinde ve 9 bin civarı borsada işlem gören kripto var. Yani kaba hesapla yaklaşık 10 trilyon dolar hacmi olan bir şeyden bahsediyorsun ve 180 milyar dolar serveti olan Elon'un bu 10 trilyon dolarlık piyasayı parmağında oynattığını söylüyorsun öyle mi :D ağzı olan konuşuyor abi bilmiyorsanız iddia atmayın ortaya sağdan soldan duyduklarınızla.

Kayıp ve bir daha asla kurtarılamayacak Bitcoin'lerden haberiniz yok sanırım, şu an ortalama 4 milyon BTC 5 10 yıldır dokunulmamış yani 10 trilyon çok iyimser market hacmi.

Herkese selam dostlar. GTX 1660 Super ile bundan 10 gün önce başlamıştım. 10 gün önce günde 7.50 dolar kazanırken şimdi 2 dolara yakın kazanıyorum. Ortalama 11 günde 26 dolar kazandım. Şimdi ise gelelim Ether'in düşüşüne. Sizce neden böyle düşüyor? Morallerimi bayağı bozdu 1 ay yapıp monitör alacaktım. Ethereum hariç GTX 1660 Super'le nasıl daha fazla para kazanabilirim? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
İşlemciniz ne? Arkadaşıma söyledim inandıramadım.

@Unkownsoldier @maklube Çin kriptoyu engelledi kısmen, bunu öne sürerek sormuştum. Kartlar satılmaya başlanıyor galiba 100 TL civarı düşüş var. Bu düşüş artar mı sizce?

Sanmıyorum hocam miningden daha büyük sorunlarda var pandemi, işçi, uluslararası kargo fiyatlarının artması düşse bile eskisi gibi 2060 2500 TL olmaz belki 1660S 3000 TL olur minimum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı