Ben bu programı kullanıyorum. Doğrusu SSD'imden doğal olarak sildiğim şeyleri kurtaramadı ama 450GB'lık HDD'yi tarattığım zaman 14 saatte 6TB veri buldu. HDD'de verimli bir program.

Yani demek istediğim dosyayı SSD'de sildiyseniz yandınız ama HDD ise kurtarabilirsiniz.

Bu işinize yarayabilir. Umarım paranızı alabilirsiniz.

Doğrudur,ben Samsung'un taşınabilir belleğinde kullanmıştım kızımın fotoğrafları vardı hanımın gazabından kurtardı beni yani

Kardeş buldun mu hesabını senin adına çok sevinicez burada

Hocam sen burada borsa sitesi değil cüzdan kullanmışsın galiba anladığım kadarıyla peki cüzdanı nereden temin ettin ve şifresini hatırlıyor musun?
Evet borsa değil doğrudan cüzdan kullandım ama üzerinden 4 5 yıl geçti, şifreyi tahmin ediyorum ama cüzdanı nerden temin ettiğimi hiç hatırlamıyorum
Cüzdanı hangi siteden aldınız?
Bunu hatırlamıyorum malesef şifre aklımda olsa da cüzdanı nerden aldım unutmuşum
Kardeş buldun mu hesabını senin adına çok sevinicez burada
Yok valla hâlâ uğraşıyorum çok da umudum yok gerçi

Hangi cüzdan olduğunu bulsan bile o cüzdana ait dosya olması gerekmez mi hesabı açmak için? Dosya ile açılan bir cüzdan değilse (ki var mı öyle birşey bilmiyorum) piyasada var olan tüm bilinen cüzdanları hatırladığın şifreyle denemen mantıklı olurdu.

Hocam merhaba, dediklerini bir yere kadar yapabildim ama kaynak adı nerede yazıyor bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…