Mchtdlsk Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 125 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2022 #1 Evet arkadaşlar, bir furya yaşandı ve bitti, havuzlar kapandı, Ethermine'de görünen milyonluk workerslar 0 gözüküyor. Madencilik yapanlar varsa ne kazacaklar, fikir alışverişi yapalım.
Evet arkadaşlar, bir furya yaşandı ve bitti, havuzlar kapandı, Ethermine'de görünen milyonluk workerslar 0 gözüküyor. Madencilik yapanlar varsa ne kazacaklar, fikir alışverişi yapalım.
recept.karaduman Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 956 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #2 Ekran kartları düşer mi?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 15 Eylül 2022 #3 recept.karaduman dedi: Ekran kartları düşer mi? Genişletmek için tıkla... İkinci el piyasasına düşer.
recept.karaduman dedi: Ekran kartları düşer mi? Genişletmek için tıkla... İkinci el piyasasına düşer.
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 15 Eylül 2022 #4 1 ay olur 2 ay olur sonra bir coini desteklerler ve patlar gider. ETHW kazıma açılacak yarın değerini yükseltirlerse kâr bırakırsa o coine yöneliriz diye düşünüyorum. RVN çok enerji harcıyor ve ısınma sorunu yaratabilir.
1 ay olur 2 ay olur sonra bir coini desteklerler ve patlar gider. ETHW kazıma açılacak yarın değerini yükseltirlerse kâr bırakırsa o coine yöneliriz diye düşünüyorum. RVN çok enerji harcıyor ve ısınma sorunu yaratabilir.
UfukÇ. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #5 F 16 Fighting Falcon dedi: İkinci el piyasasına düşer. Genişletmek için tıkla... Şu an piyasada 2. el GPU doldu ve sanki hiç madencilik yapmamışlar gibi fiyat biçiyor imansızlar.
F 16 Fighting Falcon dedi: İkinci el piyasasına düşer. Genişletmek için tıkla... Şu an piyasada 2. el GPU doldu ve sanki hiç madencilik yapmamışlar gibi fiyat biçiyor imansızlar.
Ali Bilgin Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 786 Çözümler 5 15 Eylül 2022 #6 Hocam Ethereum gider methereum gelir değişen bir şey olmaz. Başka bir coin yerini alacaktır elbet.
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #7 Arkadaşların da dedikleri gibi biri gider biri gelir. Temennimiz fiyatların düşmesi ve satıcıya olan güvenin artması ama bu devirde zor gibi.
Arkadaşların da dedikleri gibi biri gider biri gelir. Temennimiz fiyatların düşmesi ve satıcıya olan güvenin artması ama bu devirde zor gibi.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 15 Eylül 2022 #8 Artık abicim ben bunu sadece oyunda kullandım (2 yıl eth kastı) kartları piyasada hayırlı olsun.
UfukÇ. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #9 Criesley dedi: Artık abicim ben bunu sadece oyunda kullandım (2 yıl eth kastı) kartları piyasada hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Kartı alıyorsun, hop 2 ay sonra nanay. Yazık vallahi.
Criesley dedi: Artık abicim ben bunu sadece oyunda kullandım (2 yıl eth kastı) kartları piyasada hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Kartı alıyorsun, hop 2 ay sonra nanay. Yazık vallahi.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #10 recept.karaduman dedi: Ekran kartları düşer mi? Genişletmek için tıkla... Düştü zaten, daha ne kadar düşecek.
recept.karaduman dedi: Ekran kartları düşer mi? Genişletmek için tıkla... Düştü zaten, daha ne kadar düşecek.