Ethereum madenciliği için kurulan RX 580 sistem çalışmadı

Newlanex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Alttaki parçalarla Ethereum madenciliği için rig kurdum. Her şeyi doğru bağladığıma da inanıyorum ama sistemi çalıştırdığımda, PSU ve işlemci fanı da çalışıyor ama ekran kartı ilk güç aldığında fanı titriyor ama dönmüyor. Riser üzerindeki ışıklardan biri sabit mavi yanıyor diğeri kırmızı yanıyor (bu herhangi bir şey ifade ediyor mu emin değilim). Sorunun ne olduğunu anlayamadığım için, riser üzerine bağladığım ekran kartını direk anakart a da bağladım. RAM'i yerinden çıkarıp diğer sokete de taktım. Başka bir ekran kartı ile de denedim. İşlemciyi söküp tekrar bağladım ama sorunum çözülmedi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Rampage 1650W PSU.
XFX RX 580 ekran kartı.
Esonic H81-BTC-kıng H81 Intel LGA1151 DDR3 ATX anakart.
Hi level 1600MHz 4 GB RAM.
Intel i5 10. nesil işlemci ve kendi fanı.
OEM riser kart V009s mining ekran kartı bağlantı uzatma kartı tyc00183631553.

O işlemci o anakart ile uyumsuz anakart olarak bunu alman lazım.
Ayrıca buna uygun RAM de alman lazım en ucuz yollu RAM linkini de koyuyorum.

Anakartın modeliyle kontrol ettim dediğiniz gibi işlemci uyumlu değil. Akşam uyumlu bir işlemciyle tekrar deneyeceğim ama uyumsuz işlemci sokete zarar vermiş midir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı