son1c Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #11 Moshie dedi: Sadece pc yi açık bırakarak ayda 300-350 tl para yapar bence değer Genişletmek için tıkla... Ben yeni başlayacağım program veya bir rehber önerebilir misiniz siz hangi programla yapıyorsunuz?
Moshie dedi: Sadece pc yi açık bırakarak ayda 300-350 tl para yapar bence değer Genişletmek için tıkla... Ben yeni başlayacağım program veya bir rehber önerebilir misiniz siz hangi programla yapıyorsunuz?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 8 Şubat 2021 #12 son1c dedi: 1060 ile ne kadar kazanç elde edebilirim 7/24 açık olursa? Genişletmek için tıkla... 3 GB ise hiç yapamazsınız hocam. 6 ise OC ile 20 mh/s görebilirsiniz, o da 15-20 TL arası bir kazanç sağlar. son1c dedi: Ben yeni başlayacağım program veya bir rehber önerebilir misiniz siz hangi programla yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Phoenix Miner 5.5c kullanabilirsiniz, yardımcı olabilirim size.
son1c dedi: 1060 ile ne kadar kazanç elde edebilirim 7/24 açık olursa? Genişletmek için tıkla... 3 GB ise hiç yapamazsınız hocam. 6 ise OC ile 20 mh/s görebilirsiniz, o da 15-20 TL arası bir kazanç sağlar. son1c dedi: Ben yeni başlayacağım program veya bir rehber önerebilir misiniz siz hangi programla yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Phoenix Miner 5.5c kullanabilirsiniz, yardımcı olabilirim size.
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Şubat 2021 #13 son1c dedi: Anladım bende mining stats'tan baktım bana günlük 27 TL gösterdi sizce değer mi günde 2 dolar için ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara yazık edersiniz.
son1c dedi: Anladım bende mining stats'tan baktım bana günlük 27 TL gösterdi sizce değer mi günde 2 dolar için ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara yazık edersiniz.
Haley Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 169 Çözümler 1 Yer Stardew Vadisi/Pelikan Kasabası/Ferngill Republic 8 Şubat 2021 #14 @Satanay
son1c Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #15 ItsAllGoodman dedi: 3 GB ise hiç yapamazsınız hocam. 6 ise OC ile 20 mh/s görebilirsiniz, o da 15-20 TL arası bir kazanç sağlar. Phoenix Miner 5.5c kullanabilirsiniz, yardımcı olabilirim size. Genişletmek için tıkla... 6 GB modeli bir rehber ya da video var mıdır? Aylık 600 TL iyi para benim için boş durmasından iyidir. Riot Vanguard dedi: Bilgisayara yazık edersiniz. Genişletmek için tıkla... Neden yazık ederim ki? Zaten ben ekran kartımı ilk çıktığında almıştım aylık 500 lira getirse yeni ekran kartı alırım seneye.
ItsAllGoodman dedi: 3 GB ise hiç yapamazsınız hocam. 6 ise OC ile 20 mh/s görebilirsiniz, o da 15-20 TL arası bir kazanç sağlar. Phoenix Miner 5.5c kullanabilirsiniz, yardımcı olabilirim size. Genişletmek için tıkla... 6 GB modeli bir rehber ya da video var mıdır? Aylık 600 TL iyi para benim için boş durmasından iyidir. Riot Vanguard dedi: Bilgisayara yazık edersiniz. Genişletmek için tıkla... Neden yazık ederim ki? Zaten ben ekran kartımı ilk çıktığında almıştım aylık 500 lira getirse yeni ekran kartı alırım seneye.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 8 Şubat 2021 #16 +575 memory clock/%50 Power limit ile 23.5 MH civarı bir değer alıyorum 1060@6 üzerinde. Bellek frekansını arttırmanızı öneririm.
+575 memory clock/%50 Power limit ile 23.5 MH civarı bir değer alıyorum 1060@6 üzerinde. Bellek frekansını arttırmanızı öneririm.
son1c Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #17 acv dedi: +575 memory clock/%50 Power limit ile 23.5 MH civarı bir değer alıyorum 1060@6 üzerinde. Bellek frekansını arttırmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Aylık kazancınız nedir? Bir de discord ile felan bana yardım etme imkanınız var mıdır?
acv dedi: +575 memory clock/%50 Power limit ile 23.5 MH civarı bir değer alıyorum 1060@6 üzerinde. Bellek frekansını arttırmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Aylık kazancınız nedir? Bir de discord ile felan bana yardım etme imkanınız var mıdır?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 8 Şubat 2021 #18 Riot Vanguard dedi: Bilgisayara yazık edersiniz. Genişletmek için tıkla... Neden yazık olsun? Kartım 50 derecede çalışarak bana günde yaklaşık 40 lira kazandırıyor, daha ne olsun?
Riot Vanguard dedi: Bilgisayara yazık edersiniz. Genişletmek için tıkla... Neden yazık olsun? Kartım 50 derecede çalışarak bana günde yaklaşık 40 lira kazandırıyor, daha ne olsun?
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 8 Şubat 2021 #19 son1c dedi: Aylık kazancınız nedir? Bir de discord ile felan bana yardım etme imkanınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Henüz yeni başladım ben de, çok bir şey bilmiyorum maalesef. Haftalık net kazancım Nicehash üzerinden 16-18 dolar arası değişiyor olarak gözüküyor fakat ilk çekimimden sonunda direkt bir havuz üzerinden kazmayı planlıyorum.
son1c dedi: Aylık kazancınız nedir? Bir de discord ile felan bana yardım etme imkanınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Henüz yeni başladım ben de, çok bir şey bilmiyorum maalesef. Haftalık net kazancım Nicehash üzerinden 16-18 dolar arası değişiyor olarak gözüküyor fakat ilk çekimimden sonunda direkt bir havuz üzerinden kazmayı planlıyorum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 8 Şubat 2021 #20 son1c dedi: Aylık kazancınız nedir? Bir de discord ile felan bana yardım etme imkanınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu videoyu referans alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
son1c dedi: Aylık kazancınız nedir? Bir de discord ile felan bana yardım etme imkanınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu videoyu referans alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et