Ethereum Mining'e başlangıç

1060 ile ne kadar kazanç elde edebilirim 7/24 açık olursa?
3 GB ise hiç yapamazsınız hocam. 6 ise OC ile 20 mh/s görebilirsiniz, o da 15-20 TL arası bir kazanç sağlar.
Ben yeni başlayacağım program veya bir rehber önerebilir misiniz siz hangi programla yapıyorsunuz?
Phoenix Miner 5.5c kullanabilirsiniz, yardımcı olabilirim size.

3 GB ise hiç yapamazsınız hocam. 6 ise OC ile 20 mh/s görebilirsiniz, o da 15-20 TL arası bir kazanç sağlar.

Phoenix Miner 5.5c kullanabilirsiniz, yardımcı olabilirim size.
6 GB modeli bir rehber ya da video var mıdır? Aylık 600 TL iyi para benim için boş durmasından iyidir.
Bilgisayara yazık edersiniz.
Neden yazık ederim ki? Zaten ben ekran kartımı ilk çıktığında almıştım aylık 500 lira getirse yeni ekran kartı alırım seneye.

Aylık kazancınız nedir? Bir de discord ile felan bana yardım etme imkanınız var mıdır?
Henüz yeni başladım ben de, çok bir şey bilmiyorum maalesef. Haftalık net kazancım Nicehash üzerinden 16-18 dolar arası değişiyor olarak gözüküyor fakat ilk çekimimden sonunda direkt bir havuz üzerinden kazmayı planlıyorum.

Aylık kazancınız nedir? Bir de discord ile felan bana yardım etme imkanınız var mıdır?
Bu videoyu referans alabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı