Ethereum sitesindeki IP adresi nedir?

10-12 saat çalışarak pek verim alamazsınız. O kartla kazım yapacağınıza değecek o riski karşılayacak bir getirisi olmayacaktır bilginiz olsun.

Bu saati Max 15,16 ya çıkarabilirim her gün 15,16 saat çalışırsa 3,4 ay sonra düzgün bir getiri toplamı olur mu acaba çünkü 7/24 açık tutamam bilgisayarı.

Bu saati Max 15,16 ya çıkarabilirim her gün 15,16 saat çalışırsa 3,4 ay sonra düzgün bir getiri toplamı olur mu acaba çünkü 7/24 açık tutamam bilgisayarı.
16 saat çalıştırırsanız aralıksız 3 ayda 70 dolar getirisi olur. Bu birde elektrik gidersiz. Kart ortalama 80w çekse pc ile birlikte minimum 150w desek. 3 ayda 325₺ faturaya etkisi olur toplamda. 925 - 950₺ getiriden bunu düştüğümüzde size 600 - 625₺ civarı para kalıyor. 3 ayda toplam 600₺ para için kartı yorup takip etmeye değmez bana göre ama sizin tercihiniz.

O zaman şöyle yapayım bana elektrik masrafını düşdükten sonra 250,300 TL yeter 1 ayda kartın çok yorulacağını düşünmüyorum günlük 16 saat ile ailemde elektrik faturasının bir kısmını ödüyor küçük bir kısmınıda ben vereceğim 1 ayda bana 300 TL kalıyorsa yeter bana ondan sonra daha da yapmam mining mantıklı mı sizce.

Elektrik düşünce 210₺ civarı getirisi olur aylık. Tercih sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…