Etherium miningde 8 tane 3080 mi yoksa 24 tane RX 580 mi önerirsiniz?

Kart miktarları aradaki farkı evet kapatıyor olabilir. Fakat hesap ederken sadece ekipman fiyatı değil bu ekipmanın günlük getirisi yanında elektrik götürüsü olacak. Bunlarıda göz önünde bulundurup tercih yapmak gerekiyor. Ben tercihimi 3080’den yana kullanırdım.

3 tane RX580'e bir tane 3080 düşüyor, sizin hesaplamanız da buna göre.
3080 tercihi daha mantıklı geliyor.

Abim etherium mininge girecek fakat deneyimsiziz ve çok bilgi sahibi değiliz. Sizce 24 kart birden almak saçma mı olur, mining için NVIDIA mı daha iyidir yoksa AMD mi, RX 500 serisi artık kar getirmez diyenler görmüştüm doğru mudur? Bu gibi sorular oluştu kafamızda bir de şu faktör var gelir gider hesap sitesi var bir tane minerstat biliyorsunuzdur diye düşünüyorum 8 tane 3080 günlük yaklaşık 50 dolar gelir getirirken 24 tane RX 580 aynı geliri getiriyor ancak kartlar bize Amerika'dan geleceği için ABD'de 3 RX 580 600 dolarken 1 3080 700 dolar aradaki farka birkaç kart daha alınabilir yani kısaca sizce bu faktörlerde hesaba katılırsa en doğrusu hangisi olur?

Yurt dışından aldığınız kartları için gümrük vergisi ödüyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı