Ethermine ödeme yapmıyor

Dediğim gibi otomatik ödeme alınca farklı bir havuza gönderiyor orada çok sorun yaşayan olmuş. Ödeme yöntemini aylığa çevirip elle çekim yapınca sıkıntı olmuyor. Binance daha az kazandırıyormuş tek kartla kazdığım için hiç denemedim.

Bana da hala gelen bir ödeme yok henüz. Can sıkmaya başladı son ödemem 42 gün önce ve 28'i ödeme günü olduğu halde yatırmıyorlar istikrarla, bugün ödeme alan oldu mu acaba?

Ödeme henüz yattı. Şimdi gelecek ödemeye 62 gün diyor. Ethermine kafayı yemiş.

Arkadaşlar 2miners'a bir bakın derim. Ödeme eşiği yanlış bilmiyorsam düşük (0,05) ve eth transfer ücretini havuz karşılıyor.

Bana da hala gelen bir ödeme yok henüz. Can sıkmaya başladı son ödemem 42 gün önce ve 28'i ödeme günü olduğu halde yatırmıyorlar istikrarla, bugün ödeme alan oldu mu acaba?

Güncelleme: Ödemeyi yaptılar birkaç dakika önce.

banada ödeme yapılmadı. 0,01 eth oldu. ve ödeme günü 1 olarak gözüküyor. daha önce hiç ödeme yapılmadı. bugün yapılır mı

29 Haziran saat 8.50'de yattı benim Binance hesabıma. Ufak tefek gecikmeler olabiliyor galiba, biraz sabırlı olmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…