Ethermine'dan Binance'e 10 dolar kesinti

oversteer

Kilopat
Katılım
7 Ocak 2018
Mesajlar
123
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Ethermine üzerinden bir süre mining yaptım. ETH miktarı 0.01 olduğunda otomatik olarak ödenecek şekilde ayarladım. Cüzdan adresimi de Binance spot cüzdanı olarak kullandım. 0.01 ETH miktarına ulaştığımda yaklaşık 45 dolar gözüküyordu kazdığım miktar. Bu para Binance hesabıma yaklaşık 10 dolarlık bir kesinti ile geldi. Sizce bu kesinti normal mi? 0.01 ETH'den cüzdanıma gelen miktar eklediğim görseldedir.

Screenshot_1.png

Eğer bu kesinti normal ise daha düşük kesinti ile ödeme alabileceğim bir yöntem var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesintiyi gönderim ücretini mining yapan site belirliyor şu an bende bu değerlerde

Network Fee* (136.15 Gwei)

Yani olayın binance ile alakası yok. Transfer ücret kesintisi.
 
Özetle dostum gwei ayarlıyorsun atıyorum 80 yazıyorsun onun karşılıgı 5-6 dolardı sanırım eğer 0.01 ETH oldugunda ve 80 gwei düştügü anda parayı otomatik aktarıcaktır. Önceden yoktu böyle bir şey hoş degil bence de. Geçen acil çekmem gerekti 90 altı düşmüyor gwei mecburen 10 doları kaptırdık.
 
Binance Pool kullanmak istemezsen 2miners kullanıp ödemeyi Nano yada Btc ile yapabilirsin. Nano ile ücretsiz Btc ile ise çok cüzi miktarlar karşılığında ödeme alabilİrsin.
 
Herkese teşekkür ederim. Zaten borsa takibi için de Binance kullanıyordum. Başka sitelerle uğraşmamak için Binance Pool kullanmaya karar verdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı