Çözüldü Ethernet adaptör sürücüsü nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Driver dediğin kendi resmi sitesinden indirilir. Bu yaşıma geldim, başka siteden indirmedim. Ethernet sürücüsünü, ana kartın sitesine girip indirdim. Ekran kartınının sürücüsü kendi sitesinden indirdim. Niye abidik gubidik program kullanayım?

Driver dediğin kendi resmi sitesinden indirilir. Bu yaşıma geldim, başka siteden indirmedim. Ethernet sürücüsünü, ana kartın sitesine girip indirdim. Ekran kartınının sürücüsü kendi sitesinden indirdim. Niye abidik gubidik program kullanayım?
Benim için değil, bi' arkadaşım için. USB olarak ethernet adaptörü almış ve sürücüsünü yükleyememiş.
Sorun çözüldü bu arada. @Kayseri Mantısı'nin attığı sürücüyü yükledi.

@SandyBridge Komiksin. Driver Pack Solution linki bırakıp düzeltmişsin. Düzeltmeden önceki linkte "Sürücüyü İndir" tuşuna bastığın an Driver Pack Solution yükleniyordu. Ayrıca attığım link orijinal sitesi oradan mı indirirdin yoksa Driver Pack Solution diye bir siteden mi?
Şu yazdıkların gerçekten anlamsız. Asıl komik olan sensin ve rüya görüyorsun. Linkimi düzeltmedim ilk attığım link duruyor orada. Hatta mesajımı hiç düzenlemedim. Attığım link hiçbir siteye yönlendirmiyor. Direkt olarak sürücünün arşiv dosyasının linki. Tıkladığın an indirme başlıyor. Hayal görmeye devam. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı