Daha fazla
- Meslek
- Muhasebe
Arkadaşlar iş yerindeki bilgisayara virüs programı diye PC Tools İnternet Security diye bir program yüklettiler ben de isteksizce yükledim. Çünkü şirket 2013 de desteğini kaldırmış ve kullanımdan kalkmış.
Bir nevi server bilgisayarı bütün dosyalar onun üzerinden paylaşılıyor ve programı kurduktan sonra erişemedik ağ ayarlarını bozdu. Kaldırmaya çalışınca donuyor ve görev yöneticisi açılmıyordu ben de güvenli mod da kaldırdım. Yeniden başlatılınca ağı görmedi.
Yaptığım işlemler;
Sistem özellikleri:
Technopc MiniPc
Core İ3 2120 İntel HD Graphics
Sorunu çözdüm Antivirüs programı internet protokolü eklemiş Ethernet ve DHCP ayarlarını bozmuş galiba kaldırınca sorun çözüldü. Konu kapanabilir.
Bir nevi server bilgisayarı bütün dosyalar onun üzerinden paylaşılıyor ve programı kurduktan sonra erişemedik ağ ayarlarını bozdu. Kaldırmaya çalışınca donuyor ve görev yöneticisi açılmıyordu ben de güvenli mod da kaldırdım. Yeniden başlatılınca ağı görmedi.
Yaptığım işlemler;
- Realtek sürücülerini yeniden indirdim onarım yaptım.
- Sürücüleri kaldırım elle yükledim.
- Sürücüleri kaldırdım kalıntıları temizledim Windows kendisi kurdu.
Sistem özellikleri:
Technopc MiniPc
Core İ3 2120 İntel HD Graphics
Sorunu çözdüm Antivirüs programı internet protokolü eklemiş Ethernet ve DHCP ayarlarını bozmuş galiba kaldırınca sorun çözüldü. Konu kapanabilir.