Ethernet bağlantısı kendi kendine kopup kabloyu çıkar tak yapınca düzeliyor

Muratsb

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarda Ethernet bağlantısı belli aralıklarla kendi kendine kopuyor. Kabloyu çıkarıp tekrar taktığımda internet geri geliyor. Modem sağlam görünüyor. Kabloyu elektrikçide 3 defa ucu değiştirdim. Bu sorunun sebebi ne olabilir? Nasıl kalıcı olarak çözebilirim?

Kabloda temazsızlık vardır. Benim de 30 metre ethernet kablosu binada asansör ne zaman çalışsa kopuyordu çıkartıp takana kadar gelmiyordu ağ. Kablonun ezik kısmını kesip 20-25 metreye düşürünce halloldu.

Kabloda temazsızlık vardır. Benim de 30 metre ethernet kablosu binada asansör ne zaman çalışsa kopuyordu çıkartıp takana kadar gelmiyordu ağ. Kablonun ezik kısmını kesip 20-25 metreye düşürünce halloldu.
Kablo yeni ama hiçbir türlü zarar görmedi evde 3-4 metre benimkisi. Anakartta da problem olacağını düşünmüyorum ama. Muhtemelen kabloyu mu değiştirmek gerekiyor acaba?

Kablo yeni ama hiçbir türlü zarar görmedi evde 3-4 metre benimkisi. Anakartta da problem olacağını düşünmüyorum ama. Muhtemelen kabloyu mu değiştirmek gerekiyor acaba?
Başka bir kabloyla deneyin bakalım. Şuanki kablo sağlamsa ve yeni sağlam kabloda da aynı problem olursa anakart yada modemdedir.

Aynı şeyi yaşıyorum. Operator Türk Telekom. Aradıgımda eve bir kesinti mevcut diyorlar kendilerinden kaynaklanmadığını belirtiyorlar. Benim de kablolama yeni yapıldı ve modemde sıkıntı yok. Ee sorun nerede şimdi?

Aynı şeyi yaşıyorum. Operator Türk Telekom. Aradıgımda eve bir kesinti mevcut diyorlar kendilerinden kaynaklanmadığını belirtiyorlar. Benim de kablolama yeni yapıldı ve modemde sıkıntı yok. Ee sorun nerede şimdi?
Genel bir problem mi acaba?

Hocam aynı sorunu bende yasıyorum modemı degıstım olmadı kabloyu degıstım olmadı. Siz çözebildiniz mi?
Yaklaşık 1 aydır yaşıyorum peki ya siz?

Evet bende neredeyse 1 aydır yasıyorum.
Gidip artık vatan, mediamarkt gibi yerden paketli ethernet kablosu almayı düşünüyordum.
Farkında mısınız bilmiyorum ama genelde oyun oynarken vs. gitmiyor.
Böyle bir sekmeyi kapatınca vs. gidiyor sanki.
Yani kısacası böyle beni sinir edici işimi yaparken veya oyun oynarken veya bir şeyler izlerken gitmedi.
Bir işim bitince sekmeyi kapatınca gidiyor gibi hissediyorum bu sizde de var mı?

Gidip artık vatan, MediaMarkt gibi yerden paketli Ethernet kablosu almayı düşünüyordum.
Farkında mısınız bilmiyorum ama genelde oyun oynarken vs. gitmiyor.
Böyle bir sekmeyi kapatınca vs. gidiyor sanki.
Yani kısacası böyle beni sinir edici işimi yaparken veya oyun oynarken veya bir şeyler izlerken gitmedi.
Bir işim bitince sekmeyi kapatınca gidiyor gibi hissediyorum bu sizde de var mı?

Hocam 1 aydır yoğun yaşıyorum ben. Durduk yere internet gidiyor. Çıkar tak veya kapat aç yapınca geliyor. Kesinti 2 dakikalık oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı