Ethernet bağlantısı kopma sorunu

GucluKaplan

Hectopat
Katılım
10 Mart 2016
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaşadığım sorun inanılmaz şekilde garip bir sorun. Masaüstü PC'den ethernetle bağlanıyorum, tarayıcıda gezinirken bazen 10 saniyede 1, bazen 10 dakikada 1 seklinde kopmalar oluyor. İnternet tamamen gidiyor, 3 saniye sonra geri geliyor ancak şöyle bir gariplik var, hayvanlar gibi PUBG oynuyorum, sıkıntı göremedim. Yani sıkıntı sanırım sadece tarayıcı üzerinde oluyor. Genelde indirme yaptığım zamanlarda da internette kopma olmuyor. Format attım, temiz kurulum yaptım yine aynı. Kabloda sıkıntı yok, başka cihazlarda kullanıyordum böyle bir problem yoktu. Tüm sürücülerim güncel, Windows 1o 64 bit kullanıyorum. Var mı böyle saçma bir sorun yaşamış olan? Wireless üzerinden bağlı cihazlarda kopma olmuyor, sadece bu bilgisayarda ethernet üzerinde sıkıntı yaşıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar belki mantıksız olucak ama. Birkaç ay önce masaüstü bilgisayarımı satmadan önce kablolu şekilde 0 kopma ile interneti kullanıyordum.Sattıktan sonra dizüstü bilgisayarımı ethernet kablosuyla bağladığımda birkaç dakikada bir 5-10 saniyeliğine kopuyordu. Format attım aynı. Evde eski modemim vardı. Değiştirdim ve kopma sorunu kesildi.
 
Benim sizinki gibi sürekli olmuyor malesef 4 5 saat geçiyor bazen sonra yapıyor bazen 1 saat 2 saat sonra git gel yapıyor sonra bir şey olmamış gibi bağlantı sağlıklı şekilde devam ediyor.
 

Geri
Yukarı