Ethernet bağlantısı sürekli kopuyor

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
5 dakika içinde 5'ten fazla kez bağlantısı kopup durdu. Kabloyu iyi kalitede aldığımı hatırlıyorum. Sadece koridordan geçiyor. Üstüne belki arada basılıyordur ama ondan olduğuna pek ihtimal vermiyorum çünkü kenarda sayılır. Ne yapmalıyım?

5 dakika içinde 5'ten fazla kez bağlantısı kopup durdu. Kabloyu iyi kalitede aldığımı hatırlıyorum. Sadece koridordan geçiyor. Üstüne belki arada basılıyordur ama ondan olduğuna pek ihtimal vermiyorum çünkü kenarda sayılır. Ne yapmalıyım?

Kablo bozulmuşsa yapacak bir şey yok. Ya yeni kablo alacaksın ya da tamir ettireceksin.

Kabloyu deneyebilceğiniz başka bir cihaz varsa deneyin onda da kopmalar yaşanıyorsa kablodandır yapacak bir şey yok.

Çok üzüldüm şuan, yazılım falan hallederiz sanıyordum. Yeni alacağım kabloda yine koridordan geçecek. 5-6 ay olmuştu alalı daha :(

@EduaG01

Elimde Laptop var ama girişi uymuyor ona.

Hocam bir dakika kasa girişine takıp çıkartınca, normalde ışığı yanıyor ama şuan yanmıyor. Tak çıkar yaptım sıkıştırdım, ışık yandı öyle.

@EduaG01
Aygıt Yöneticisi>Ağ bağdaştırıcıları>Realtek Pcle GbE Family Controller> Gelişmişden hız ve ikiliyi otomatikden hızınıza göre değiştirebilir misiniz? Belki etkisi olur bir kişi böyle çözdüğünü söylemiş.

Elimde Laptop var ama girişi uymuyor ona.

Hocam bir dakika kasa girişine takıp çıkartınca, normalde ışığı yanıyor ama şuan yanmıyor. Tak çıkar yaptım sıkıştırdım, ışık yandı öyle.

@EduaG01
Kabloda olma ihtimali çok yüksek kablosuz internetinizde bir şikayetiniz var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı