Ethernet bağlantısı tarayıcıda çok kötü

Torin

Centipat
Arkadaşlar internet bağlantım Wi-Fi üzerinden gayet iyi aslında masasüstüne ethernet bağlantısında sıkıntı yaşıyorum. İndirme hızım tarayıcı kullanmadığımda (farklı programlarda) ortalama 2.5 mb/sn ancak Chrome'dan en basitinden haber sitelerini bile yüklemesi çok fazla vakit alıyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler okuduğunuz için.

Ethernet kablonuzda sorun vardır, değiştirmenizi tavsiye ederim.
Ben de öyle düşündüm farklı kablolar da denedim ve ayrıca ethernet kablosunda ya da giriş portunda bir sıkıntı olsaydı farklı programlardaki indirmelerimde de internet hızının kötü olması gerekirdi ancak indirmelerde indirme hızım gayet iyi.

Ben de öyle düşündüm farklı kablolar da denedim ve ayrıca ethernet kablosunda ya da giriş portunda bir sıkıntı olsaydı farklı programlardaki indirmelerimde de internet hızının kötü olması gerekirdi ancak indirmelerde indirme hızım gayet iyi.
DNS ve proxy ayarlarınızı sıfırladınız mı?

DNS ve proxy ayarlarınızı sıfırladınız mı?
Şöyle ki sıkıntının yazılımsal bir sorundan kaynaklı olacağını düşündüm ve format attım daha yeni ancak daha da kötü oldu onun dışında bilgisayara bir şey yapmadım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum driver boosterdan yükledim bugün ki onda da sorun yaşıyorum sanırım şu yaklaşık 3-4 saattir kasa çalışıyor monitörde görüntü yok. Kapatıp bi sıkıntıya da yol açmak istemiyorum durum böyle ne yapmam gerekiyor ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı