Ethernet bağlantısında düşük indirme hızı almak

yunus emre2746

Picopat
Daha fazla  
İnterneti Ethernet olarak kullanıyorum, fiber kabloyla birlikte; fakat indirmeler saniyede 200 kilobyte gibi bir hızda gerçekleşiyor. Bu da yetersiz. Ne yapmalıyım? Ağ kartında sıkıntı olabilir mi? TP-Link tether kullanıyorum, 1000 Mbps ev internetim var, 5G destekli fakat yavaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnterneti Ethernet olarak kullanıyorum, fiber kabloyla birlikte; fakat indirmeler saniyede 200 kilobyte gibi bir hızda gerçekleşiyor. Bu da yetersiz. Ne yapmalıyım? Ağ kartında sıkıntı olabilir mi? TP-Link tether kullanıyorum, 1000 Mbps ev internetim var, 5G destekli fakat yavaş.

Speedtest.net sitesinde hızınız nasıl peki?

Hocam Ethernet kablosu o hızları desteklemiyor olabilir aynısı başıma geldi başka bir kablo alıp deneyin.

Ethernet kablosu kötü olabilir bilgisayardan deniyorsanız anakartların bir indirme hızı limiti gibi bir şeyi vardır bende Ethernet takılıyken 12 MB indiriyor fakat başka daha iyi bir anakarta sahip bilgisayarda 20 MB'ye çıkıyor gözümle deneyimledim bunu.

Eki Görüntüle 2552408

Hocam sonuçlar böyle.Eki Görüntüle 2552408

1754736165347.png

Müşteri hizmetleriyle konuşun belki modemdedir sıkıntı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı