Ethernet düşük indirme hızı nasıl düzeltilebilir?

Değişen tek şey kablonun uzunluğu sanırsam ancak çok eski bir laptop 13 MB almasına rağmen ben neden bu bilgisayarda 6 MB alıyorum anlamadım.

İnternette birkaç video gördüm Speed & Duplex değiştirme yeşil Ethernet ayarını kapatma vesaire bunları uyguladım onlarda bir şey değiştirmedi.

Değişen tek şey kablonun uzunluğu sanırsam ancak çok eski bir laptop 13 MB almasına rağmen ben neden bu bilgisayarda 6 MB alıyorum anlamadım.

İnternette birkaç video gördüm Speed & duplex değiştirme yeşil Ethernet ayarını kapatma vesaire bunları uyguladım onlarda bir şey değiştirmedi.

Çok ihtimal vermiyorum ama modem arayüzünden QoS ayarı yapıp masaüstünün MAC adresini sınırlandırmış olabilir misin?

Çok ihtimal vermiyorum ama modem arayüzünden QoS ayarı yapıp masaüstünün MAC adresini sınırlandırmış olabilir misin?

Hocam ben o tarz şeyleri fazla bilmiyorum :D ama aklıma şimdi geldi GoodbyeDPI kullanıyorum DNS adresini değiştiriyordu galiba biliyorsunuz erişim yasağı geldikten sonra kullanmak durumundayım acaba onun yüzünden olabilir mi?

Ayrıca değişik bir şekilde Speedtest sitesinde aldığım değerler bunlar:

1750843662820.png

Steam'de bir oyun indirmek istediğimde aldığım değerler bunlar:

1750843754417.png

Bir oyun Update'i yaparken ise söylediği değer hepsinde aynı olmak üzere 6 MB

Hocam ben o tarz şeyleri fazla bilmiyorum :D ama aklıma şimdi geldi GoodbyeDPI kullanıyorum DNS adresini değiştiriyordu galiba biliyorsunuz erişim yasağı geldikten sonra kullanmak durumundayım acaba onun yüzünden olabilir mi?

Ayrıca değişik bir şekilde Speedtest sitesinde aldığım değerler bunlar:

Eki Görüntüle 2520094

Steam'de bir oyun indirmek istediğimde aldığım değerler bunlar:

Eki Görüntüle 2520096

Bir oyun Update'i yaparken ise söylediği değer hepsinde aynı olmak üzere 6 MB.

Vallaha olabilir bir arkadaşım warzona giremiyordu GoodbyeDPI yüzünden kaldırmayı deneyebilirsin çünkü arka planda çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı