cucubaba Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 161 Çözümler 1 21 Haziran 2023 #1 Öğlenden beri uğraşıyoruz, her şeyi denedik neredeyse hala aynı internete bağlanmıyor. Var mı öneriniz? Sıkıntı kablo ile alakalı falan değil, farklı bir cihazda denedik, kablodan yana problem yok. Ethernet kartı bozulmuş olma ihtimali nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2023
Öğlenden beri uğraşıyoruz, her şeyi denedik neredeyse hala aynı internete bağlanmıyor. Var mı öneriniz? Sıkıntı kablo ile alakalı falan değil, farklı bir cihazda denedik, kablodan yana problem yok. Ethernet kartı bozulmuş olma ihtimali nedir acaba?
NiRisai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 1.214 Çözümler 3 21 Haziran 2023 #2 Modemde tüm ışıklar normal mi yanıyor hocam? Artı 0 Eksi
S Silence59 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 969 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #3 Modeminiz yanmış olabilir diye düşünüyorum internet işigi yaniyormu kontrol edermisiniz Artı 0 Eksi
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 21 Haziran 2023 #4 İnternet kartın yanmış olabilir, sürücüsü yüklenmemiş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS cucubaba Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 161 Çözümler 1 21 Haziran 2023 #5 Silence59 dedi: Modeminiz yanmış olabilir diye düşünüyorum internet işigi yaniyormu kontrol edermisiniz Genişletmek için tıkla... modem nasıl yansin kanka internet var 393060 dedi: İnternet kartın yanmış olabilir, sürücüsü yüklenmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü güncelledim değişen bir şey olmadı Ethernet kartı sipariş edip deneyeceğim artık NiRisai dedi: Modemde tüm ışıklar normal mi yanıyor hocam? Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi
Silence59 dedi: Modeminiz yanmış olabilir diye düşünüyorum internet işigi yaniyormu kontrol edermisiniz Genişletmek için tıkla... modem nasıl yansin kanka internet var 393060 dedi: İnternet kartın yanmış olabilir, sürücüsü yüklenmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü güncelledim değişen bir şey olmadı Ethernet kartı sipariş edip deneyeceğim artık NiRisai dedi: Modemde tüm ışıklar normal mi yanıyor hocam? Genişletmek için tıkla... evet
S Silence59 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 969 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #6 cucubaba dedi: modem nasıl yansin kanka internet var Sürücüyü güncelledim değişen bir şey olmadı Ethernet kartı sipariş edip deneyeceğim artık evet Genişletmek için tıkla... Modem sıcaktan dahi etkilenip yanabilir, internet var ama oturum açın gibi şeyler söylüyorsa yanmıştır bu kadar basit Artı 0 Eksi
cucubaba dedi: modem nasıl yansin kanka internet var Sürücüyü güncelledim değişen bir şey olmadı Ethernet kartı sipariş edip deneyeceğim artık evet Genişletmek için tıkla... Modem sıcaktan dahi etkilenip yanabilir, internet var ama oturum açın gibi şeyler söylüyorsa yanmıştır bu kadar basit
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.801 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #7 Windows görev çubuğunda internet ünlemde mi duruyor yoksa direkt bağlı değil işareti mi gösteriyor? Artı 0 Eksi