Ethernet bilgisayara bağlayınca internet tüm evde gidiyor

ErcX

Kilopat
Daha fazla  
Günün belirsiz bir saatinde aniden gidebiliyor. Farklı bir bilgisayarla denedim ve sorunsuz kullandım fakat aynı şekilde kendi bilgisayarıma bağlayınca gitmeye devam etti. Modeme etherneti bağlayınca dsl ve internet ışığı gidiyor ardından geri geliyor bir kaç dakika daha durup geri gidiyor. Bilgisayarda bir ayar mı yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Modeminizde sıkıntı olabilir modeminizi hiç değiştirdiniz'mi? Değiştirmediyseniz denemek amacıyla bir başkasından alıp deneyin.

Farklı bir bilgisayar ile denediğimde problem olmamıştı modemde sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama yanıtınız için teşekkürler.

Sorunun bilgisayarda olduğunu düşünüyorum laptopla denediğimde bir şey olmamıştı, fakat kabloyu laptoptan çıkartıp bilgisayara taktığım gibi gitti. Laptop win 8.1 işletim sistemi ile alakalı olabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı