Çözüldü Ethernet (CAT6) kablosu ile laptoptan masaüstü bilgisayara veri aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

D3 Vitamin

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime H510M-E
Intel i5 11400F
Afox 2060 Super
XPG Spectrix D50 2X16 3200 MHz CL16
James Donkey JD10240 SSD 1 TB
NZXT H510 CA-H510B-BR
Bitfenix BP-BP600ALNN-9R 600W 80+
ViewSonic VX2780J-2K
Meslek
Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi
Yeni bir bilgisayar (masaüstü) aldım ve eski bilgisayarımdaki ( dizüstü ) verileri harici SSD veya HDD olmadan, Ethernet (CAT6) kablosu ile yeni bilgisayarıma aktarmak istiyorum. Nasıl yapılacağı hakkında birkaç video izledim ama başaramadım. İzlenmesi gereken adımlar hakkında bilgi almak için yardımınızı bekliyorum.

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videoyu izleyip denediniz mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Şu videoyu izleyip denediniz mi?

Çözüm
İki bilgisayara da qbittorrent kurun.
İnterneti kapayın ve kabloyu takın.
Bir bilgisayardan göndereceğiniz dosyayı torrent haline getirip diğer bilgisayara torrent dosyasını atın.
Torrent dosyasını hedef bilgisayarda açın.

Daha önce bu video aracılığıyla yapmıştım ben, deneyebilir misiniz?

Bir ucunu masaüstüne diğerini laptop a tak sonrasında paylaşmak istediğin dosyayı sağ tıkla yada diski paylaş kısmından paylaşıma aç daha sonra paylaşım yaptığın pc den cmd yi aç ve oraya ipconfig/all yazıp sistemin iki pc arasında almış olduğu ip adresine bak ve diğer pc de çalıştır kısmı açınca " \192.168.x.x " ip adresini yazarak diğer pc de alabilirsin.

Bu videoyu görmemiştim. İzledim uyguladım ve işe yaradı çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…