Ethernet çevirici ile ne kadar hız alınır?

• Konuyu başlatan Mr44
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.135

Mr44

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

Laptopum Huawei Matebook 14. Laptopumda internet port giriş deliği yok. Bunun için bir çevirici var mı?
Eğer varsa bir çevirici internet portu deliği var olan bilgisayarlardaki port girişleri gibi hız aktarımı verir mi?
Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.

Laptopum Huawei Matebook 14. Laptopumda internet port giriş deliği yok. Bunun için bir çevirici var mı?
Eğer varsa bir çevirici internet portu deliği var olan bilgisayarlardaki port girişleri gibi hız aktarımı verir mi?
Teşekkürler.
Type- C mi yoksa USB mi, hangi port için?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mr44 Type-C için Ethernet dönüştürücüler mevcut. Kaliteli bir dönüştürücü aldığınız sürece sorunsuz şekilde hız problemi yaşamadan kullanabilirsiniz.

Ugreen veya TP-Link tavsiye ederim. Bende bir TP-Link modeli var. USB 2.0 ve bununla 50'lik altyapıda tamamını alıyorum. Tablette kullanıyorum. Type-C ile çok daha yükseğini alabilirsiniz.

Ugreen veya TP-Link tavsiye ederim. Bende bir TP-Link modeli var. USB 2.0 ve bununla 50'lik altyapıda tamamını alıyorum. Tablette kullanıyorum. Type-C ile çok daha yükseğini alabilirsiniz.

Typce - C girişim var fakat şarj oradan oluyor. Bundan dolayı USB tarafını kullanacagım. 50 MB altyapı kullanıyorum bende. O zaman 50 MB alabilirim değil mi? Kesintisiz.

Şahsen TP-Link ile alabiliyorum. Zaten benim altyapı 50'ye kadar. Genelde zaten aldığım masaüstünde bile 43-50 arasında. Adaptörle de aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı