Y ysn4600 Zeptopat Katılım 18 Ağustos 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #1 İndirmem gereken bir driver var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2025
Çözüm Intervice 19 Ağustos 2025 Aşağıdaki linkten Win7 x64 sürümü seçip LAN driver indirin. P7H55-M LX - Destek www.asus.com Winrar dosyasının içindeki klasörü masaüstüne çıkartın önce setup.exe olarak kurmayı deneyin hata alırsanız aşağıdaki videodaki gibi .inf dosyasını kurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aşağıdaki linkten Win7 x64 sürümü seçip LAN driver indirin. P7H55-M LX - Destek www.asus.com Winrar dosyasının içindeki klasörü masaüstüne çıkartın önce setup.exe olarak kurmayı deneyin hata alırsanız aşağıdaki videodaki gibi .inf dosyasını kurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.765 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #2 Evde aktif olarak internet kullanıyor musunuz? CAT6 kablonuz hazır mı yoksa elle mi hazırlandı? Artı 0 Eksi
KS KS Y ysn4600 Zeptopat Katılım 18 Ağustos 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #3 Intervice dedi: Evde aktif olarak internet kullanıyor musunuz? CAT6 kablonuz hazır mı yoksa elle mi hazırlandı? Genişletmek için tıkla... Evet kullanıyorum ve internetten gördüğüm gibi drover güncelleştirme falan bastım ünlem gitti ama internet halen yok. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Intervice dedi: Evde aktif olarak internet kullanıyor musunuz? CAT6 kablonuz hazır mı yoksa elle mi hazırlandı? Genişletmek için tıkla... Evet kullanıyorum ve internetten gördüğüm gibi drover güncelleştirme falan bastım ünlem gitti ama internet halen yok.
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.765 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #4 msftconnecttest diye bir uyarı alıyor musunuz? Modem arayüzünü paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS Y ysn4600 Zeptopat Katılım 18 Ağustos 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #5 Intervice dedi: Msftconnecttest diye bir uyarı alıyor musunuz? Modem arayüzünü paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Reis modemde öyle bir şey yazmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Intervice dedi: Msftconnecttest diye bir uyarı alıyor musunuz? Modem arayüzünü paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Reis modemde öyle bir şey yazmıyor.
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.765 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #6 CMD yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla yazar mısınız? ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig /flushdns Artı 0 Eksi
CMD yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla yazar mısınız? ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig /flushdns
KS KS Y ysn4600 Zeptopat Katılım 18 Ağustos 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #7 Intervice dedi: CMD yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla yazar mısınız? Ipconfig /release Ipconfig /renew Ipconfig /flushdns Genişletmek için tıkla... Yazdım reis gelmedi hala. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Intervice dedi: CMD yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla yazar mısınız? Ipconfig /release Ipconfig /renew Ipconfig /flushdns Genişletmek için tıkla... Yazdım reis gelmedi hala.
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.765 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #8 Buraya ne hata aldığınızı görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Daha iyi yardımcı olabileyim. Artı 0 Eksi
KS KS Y ysn4600 Zeptopat Katılım 18 Ağustos 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #9 Intervice dedi: Buraya ne hata aldığınızı görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Daha iyi yardımcı olabileyim. Genişletmek için tıkla... Reis hata almıyorum ama internet yok CMD ekranını mi paylaşim? Intervice dedi: Buraya ne hata aldığınızı görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Daha iyi yardımcı olabileyim. Genişletmek için tıkla... Etnet düzenleyicisinde ünlem vardı ama gitti hala internet yok. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Intervice dedi: Buraya ne hata aldığınızı görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Daha iyi yardımcı olabileyim. Genişletmek için tıkla... Reis hata almıyorum ama internet yok CMD ekranını mi paylaşim? Intervice dedi: Buraya ne hata aldığınızı görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Daha iyi yardımcı olabileyim. Genişletmek için tıkla... Etnet düzenleyicisinde ünlem vardı ama gitti hala internet yok.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #10 ysn4600 dedi: İndirmem gereken bir driver var mıdır? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip görsel paylaşın. Artı 0 Eksi
ysn4600 dedi: İndirmem gereken bir driver var mıdır? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip görsel paylaşın.