10.000 TL tablet önerisi

Ayrıca ilk çıktığı hafta aldım hala kullanıyorum bende dizi izlemek için o yüzden önerdim kendi bilir Redmi Pad daha iyi öyleyse. 2025 model ekranı siyahları daha kötü gösterir.

Hocam yıl önemli haklısınız ancak homotec falan önermedim 4 yıllık cihaz külüstür değil. İş görür ve ayrıca model yılı hiçbir şey ifade etmiyor. Çoğu durumda 2020 model tabletin AMOLED'ya da OLED ekranı şimdiki 2025 2026 model TFT ekranların yanında daha iyi.
Resmi olarak satılmıyor sıkıntı onda. O satıcılar 2. el satıyor.

Resmi olarak satılmıyor sıkıntı onda. O satıcılar 2. el satıyor.
Haklısınız. 2. el temiz kullanılmış da alınabilir tabi ben alırım o almaz kişiden kişiye değişir.

Herkese iyi sosyaller, tablet almak istiyorum. Bütçem 10.000TL sadece dizi film izleyeceğim. Kasma donma yapmasın yeterli. Onun dışında bir şey istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

2025 Eylül çıkışlı bu fiyatlara alınabilecek en uygun tablet hocam. İşlemcisi güzel ekranı hafızası RAM'i her şeyi ile amacınıza gayet yeterli. Kuzenim kullanıyor çokta memnun.

Haklısınız. 2. el temiz kullanılmış da alınabilir tabi ben alırım o almaz kişiden kişiye değişir.

2025 Eylül çıkışlı bu fiyatlara alınabilecek en uygun tablet hocam. İşlemcisi güzel ekranı hafızası RAM'i her şeyi ile amacınıza gayet yeterli. Kuzenim kullanıyor çokta memnun.
Fiyatı kazık. Çok daha iyileri var. Arkadaş soruma cevap verse öneri yapacağım.

Fiyatı kazık. Çok daha iyileri var. Arkadaş soruma cevap verse öneri yapacağım.

Hocam 12bine çıkabilirsem hangi tableti önerirsiniz çıkamazsam hangisini önerirsiniz tavsiyenizi bekliyorum.

Haklısınız. 2. el temiz kullanılmış da alınabilir tabii ben alırım o almaz kişiden kişiye değişir.

2025 Eylül çıkışlı bu fiyatlara alınabilecek en uygun tablet hocam. İşlemcisi güzel ekranı hafızası RAM'i her şeyi ile amacınıza gayet yeterli. Kuzenim kullanıyor çok da memnun.

Teşekkür ederim öneriniz için.

Hocam 12bine çıkabilirsem hangi tableti önerirsiniz çıkamazsam hangisini önerirsiniz tavsiyenizi bekliyorum.
Al geç. Büyük ekranı ve dana gibi bataryası sizi çok memnun eder. Donanımı da iyi.
Artamazsa:
Google servisleri için bunu yapın çok önemli:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı