"Ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil" hatası

Ali Eren Elmas

Centipat
Katılım
21 Aralık 2020
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu çözebilecek birçok yöntemi denedim ama sonuç alamadım. Modem odamın bir alt katında, ben Wireless Extender kullanıyorum.

Son zamanlarda telefonda da internet yavaşladı, yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler. Kendim DNS ayarlarını, IP adresini elle giriyorum ve internet geliyor ancak internet o kadar yavaş ki keşke gelmese dedirtiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elle verdiğiniz IP'leri yazar mısınız? IP, alt ağ maskesi, ağ geçidi ve DNS şeklinde. Onlarda bir hata varsa bilgisayarınız ağ cihazına bağlanamayabilir. Ayrıca menzil genişleticilerde hız düşüşü çok rastlanan bir durum. Onun yerine Powerline kit kullanabilirsiniz.
 
Bu şekilde. Dediğim gibi çok çok yavaş bir internet.

Elle verdiğiniz IP'leri yazar mısınız? IP, alt ağ maskesi, ağ geçidi ve DNS şeklinde. Onlarda bir hata varsa bilgisayarınız ağ cihazına bağlanamayabilir. Ayrıca menzil genişleticilerde hız düşüşü çok rastlanan bir durum. Onun yerine PowerLine kit kullanabilirsiniz.
 

Dosya Ekleri

  • İNTERNET.png
    İNTERNET.png
    29,3 KB · Görüntüleme: 29
I
Bu şekilde. Dediğim gibi çok çok yavaş bir internet.
IP'lerde bir sorun yok. Zaten bağlantı sağlamışsınız ama yavaş diyorsunuz. Bu da menzil genişleticinin kablosuz perfomansıyla ilgili bir şey. Aslında odanıza kablo çekme imkanınız olsa access point kullanabilirsiniz. O da olmazsa geriye powerline kit çözümü kalıyor.
 

Geri
Yukarı