TİC MUSİC Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 24 Ağustos 2022 #1 Ethernet girişi kabloyu algılamıyor. Kablo sağlam. 3 farklı PC'de test yaptım.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 24 Ağustos 2022 #2 TİC MUSİC dedi: Ethernet girişi kabloyu algılamıyor. Kablo sağlam. 3 farklı PC'de test yaptım. Genişletmek için tıkla... Search(arama) bölümünden Aygıt Yöneticisi'ni aratarak ekran görseli paylaşınız. Artı 0 Eksi
TİC MUSİC dedi: Ethernet girişi kabloyu algılamıyor. Kablo sağlam. 3 farklı PC'de test yaptım. Genişletmek için tıkla... Search(arama) bölümünden Aygıt Yöneticisi'ni aratarak ekran görseli paylaşınız.
KS KS TİC MUSİC Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 29 Ağustos 2022 #3 Alfa Prime dedi: Eki Görüntüle 1494822 Search(arama) bölümünden Aygıt Yöneticisi'ni aratarak ekran görseli paylaşınız. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam biraz geç oldu ama. Dosya Ekleri aygıt.PNG 22,4 KB · Görüntüleme: 100 Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: Eki Görüntüle 1494822 Search(arama) bölümünden Aygıt Yöneticisi'ni aratarak ekran görseli paylaşınız. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam biraz geç oldu ama.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 29 Ağustos 2022 #4 Intel® 82578DC Gigabit Ethernet PHY Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® 82578DC Gigabit Ethernet PHY - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com.tr Adresindeki dosya ile güncellemeyi deneyiniz. Ya da Ethernet portunuz üzerinde toz kir var mı kontrol ediniz. Artı 0 Eksi
Intel® 82578DC Gigabit Ethernet PHY Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® 82578DC Gigabit Ethernet PHY - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com.tr Adresindeki dosya ile güncellemeyi deneyiniz. Ya da Ethernet portunuz üzerinde toz kir var mı kontrol ediniz.
KS KS TİC MUSİC Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 29 Ağustos 2022 #5 Alfa Prime dedi: Intel® 82578DC Gigabit Ethernet PHY Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® 82578DC Gigabit Ethernet PHY - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com.tr Adresindeki dosya ile güncellemeyi deneyiniz. Ya da Ethernet portunuz üzerinde toz kir var mı kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl indirceğimi anlamadım. Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: Intel® 82578DC Gigabit Ethernet PHY Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® 82578DC Gigabit Ethernet PHY - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com.tr Adresindeki dosya ile güncellemeyi deneyiniz. Ya da Ethernet portunuz üzerinde toz kir var mı kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl indirceğimi anlamadım.