Ethernet girişi değiştirilebilir mi?

• Konuyu başlatan osaku
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.315

osaku

Hectopat
Daha fazla  
Galiba Ethernet girişim bozuldu. Yani kabloyu takıyorum, kırmızı yanıyor. Bende başka bir PC daha var. Ethernet girişini değiştirebilir miyim?

Evet, değiştirebilirsin. Elektrikçiye götür ucundan kesip yeni giriş takıyor.

Anakarttaki soketi değiştirmek mümkün olmayabilir. Lehimli olabilir belki tam bilmiyorum. Ama sorunun ethernet girişinden kaynaklandığına eminseniz ethernet kartı alarak PC'yi kullanmaya devam edebilirsiniz. Veya 2. PC'nin anakartı sizdeki PC'nin bileşenleri ile uyumlu ise anakart değişikliği yapabilirsiniz.

Soketide değiştirebilir, kablo ucunu da.

Emin değilim ama hangisini alcagim i felan bilmiyorum hemen halletmek istiyorum
Kablolamayı doğru yapıp soket pensesi ile değişebilirsin ama bence elektrikciye götür.
Ne kadar ister sence bir de herhangi bi pc ci olirmu
Evet, değiştirebilirsin. Elektrikçiye götür ucundan kesip yeni giriş takıyor.
Elektrikci anlarmi
Bide ne dicem

@osaku PCI-E X1 to Ethernet dönüştürücü yazınca karşınıza birçok seçenek çıkacaktır. Seç beğen al diyebilirim. Eğer anakartınızda PCI-E X1 slotu yok ise USB to Ethernet gibi seçeneklere de yönelebilirsiniz.

Yapacağı sadece 25 kuruşluk soketi kabloya soket pensesi ile yerleştirmek, para almayabilir de. Alırsa da 5-10 TL alır.
Yani iki anakartida goturcem çalışanı calismayanla degistirmi dicem
O neymiş nasıl anlicam
Yapacağı sadece 25 kuruşluk soketi kabloya soket pensesi ile yerleştirmek, para almayabilir de. Alırsa da 5-10 TL alır.
Benim demek istediğim adama ne diyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…