Ethernet girişli modem bağlama kablosu nasıl bağlanabilir?

Yeni evdeki altyapı ne?
xDSL alttapı varsa kablonun diğer ucunu bulup eve gelen xDSL kablosuna ek yapmanız gerek.
Hocam altyapı hakkında bir bilgim yok, ama altyapı var sanıyorum karşı evde ev sahibi oturuyor ve internete bağlanabiliyorlar, hocam xDSL kablosu var mı onunda hakkında bilgim yok :D ama bilgi edinip size söyleyeceğim.

Hocam altyapı hakkında bir bilgim yok, ama altyapı var sanıyorum karşı evde ev sahibi oturuyor ve internete bağlanabiliyorlar, hocam xDSL kablosu var mı onunda hakkında bilgim yok :D ama bilgi edinip size söyleyeceğim.

Büyük ihtimalle xDSL altyapınız yok, onun yerine fiber var.
Yeni binalara miladını doldurmuş xDSL altyapı çekmek ile uğraşılmaz, direkt fiber çekilir.
Fiber ise ONT'den gelen ethernet kablosunu mavi WAN portuna takmanız gerek.
Fiberde ISP'niz size yeni ONT ve router verecek zaten.

Büyük ihtimalle xDSL altyapınız yok, onun yerine fiber var.
Yeni binalara miladını doldurmuş xDSL altyapı çekmek ile uğraşılmaz, direkt fiber çekilir.
Fiber ise Ont'den gelen Ethernet kablosunu mavi WAN portuna takmanız gerek.
Fiberde ısp'niz size yeni ont ve router verecek zaten.

Tamamdır hocam, bunu Türk Telekom bayisinde verirler değil mi? Bu arada internet hızı arttırır mı?

Bu arada hocam çok teşekkür ediyorum, kralsınız, adamsınız gerçekten çok sağ olun minnettarım size.

Tamamdır hocam, bunu Türk Telekom bayisinde verirler değil mi? Bu arada internet hızı arttırır mı?

Fiberde vermek zorundalar, siz istemeseniz bile kurulumda verirler.

Kabloların toplandığı dolabı bulun, orada ince bir fiber OBK kablosu varsa yani FTTH fiber altyapıda 1000 Mbps alabilirsiniz.
Genellikle sarı olur bu kablo, içi camdır ve çok bükerseniz kırılabilir.

Paket yükseltmezseniz paket hızınız ne ise o hızı almaya devam edersiniz.

Fiberde vermek zorundalar, siz istemeseniz bile kurulumda verirler.

Kabloların toplandığı dolabı bulun, orada ince bir fiber OBK kablosu varsa yani FTTH fiber altyapıda 1000 Mbps alabilirsiniz.
Genellikle sarı olur bu kablo, içi camdır ve çok bükerseniz kırılabilir.

Paket yükseltmezseniz paket hızınız ne ise o hızı almaya devam edersiniz.
Peki hocam teşekkürler, bu dolap apartman içi mi dimi? Anlattıklarınız için teşekkür ederim tekrardan çok sağolun.

Peki hocam teşekkürler, bu dolap apartman içi mi dimi? Anlattıklarınız için teşekkür ederim tekrardan çok sağolun.
Koridorda duvardaki küçük dolap, daire içinde.

En kesini bodruma inip internet dolabına bakın.
Eğer bundan ise FTTH fiber var demek ve 1000 Mbps paketi kullanabilirsiniz:

PXL_20221024_133801139.jpg

Ek olarak okumak isterseniz:

Koridorda duvardaki küçük dolap, daire içinde.

En kesini bodruma inip internet dolabına bakın.
Eğer bundan ise FTTH fiber var demek ve 1000 Mbps paketi kullanabilirsiniz:

Eki Görüntüle 1637769

Ek olarak okumak isterseniz:

Peki hocam, akşama doğru ini bakacağım fotoğrafını da çekeceğim, çektikten sonra size bildireceğim, çok teşekkür ediyorum, adamsınız.

Herhalde 3 kirişli telefon prizi var arkadaşta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı