Ethernet ile bağlı modeme Wi-Fi ile bağlanılabilir mi?

• Konuyu başlatan Sheep
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 546
Bu konularda pek bilgim yok, o yüzden size danışmak istedim. Bilgisayarıma Ethernet ile kablolu bağlantı yapmak istiyorum ama diğer cihazlar eskisi gibi Wi-Fi olarak bağlanabilecek midir modeme?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, genelde böyle kullanılır. Mesela, ben böyle kullanıyorum.

Tabii ki bağlanabilir. Bunun için bir engel yok.
Herhangi bir kısıtlama, hız sınırı gibi bir durumla karşılaşmaz diğer cihazlar değil mi ?
Hocam, genelde böyle kullanılır. Mesela, ben böyle kullanıyorum.

Bir arkadaş bilgisayarda bazen Ethernet'in bazen Wi-Fi'nin kullanıldığını yazmış doğruluk payı nedir?

Örneğin 100 Mbps bağlantınız varsa ve bir cihazda indirme yapıyorsanız, diğer cihazlarınızda aynı bağlantıyı paylaşmış olacağından hızınız da o oranda paylaşılmış olacaktır, yani A cihazı 75 Mb/s kullanıyorsa diğer cihazlar için 25 Mb/s uygun bağlantı kalıyor.

Örneğin 100 Mbps bağlantınız varsa ve bir cihazda indirme yapıyorsanız, diğer cihazlarınızda aynı bağlantıyı paylaşmış olacağından hızınız da o oranda paylaşılmış olacaktır, yani A cihazı 75 Mb/s kullanıyorsa diğer cihazlar için 25 Mb/s uygun bağlantı kalıyor.
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı