Bayram Akcan Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Nisan 2020 #11 sagatagat dedi: Hadi bakalım öğrenmiş olduk sanırım Genişletmek için tıkla... Sen nasıl düzelttin ki. Benimki arada gidiyor. Tam çözüm var mı ? :V Sorunu buldum ama (Jak)
sagatagat dedi: Hadi bakalım öğrenmiş olduk sanırım Genişletmek için tıkla... Sen nasıl düzelttin ki. Benimki arada gidiyor. Tam çözüm var mı ? :V Sorunu buldum ama (Jak)
sagatagat Megapat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 483 Çözümler 2 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat 18 Nisan 2020 #12 Bayram Akcan dedi: Sen nasıl düzelttin ki. Benimki arada gidiyor. Tam çözüm var mı ? :V Sorunu buldum ama (Jak) Genişletmek için tıkla... Vallaha dediğim gibi kendi kendine düzeldi benim windows filan güncelledikçe
Bayram Akcan dedi: Sen nasıl düzelttin ki. Benimki arada gidiyor. Tam çözüm var mı ? :V Sorunu buldum ama (Jak) Genişletmek için tıkla... Vallaha dediğim gibi kendi kendine düzeldi benim windows filan güncelledikçe
Bayram Akcan Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Nisan 2020 #13 sagatagat dedi: Vallaha dediğim gibi kendi kendine düzeldi benim windows filan güncelledikçe Genişletmek için tıkla... Az önce 89 tane patch vardı. Şuan bitiyor inşallah düzelmiş bir şekilde açılır. Sinirim bozuldu, başka çözümü olan yazsın Son düzenleme: 18 Nisan 2020
sagatagat dedi: Vallaha dediğim gibi kendi kendine düzeldi benim windows filan güncelledikçe Genişletmek için tıkla... Az önce 89 tane patch vardı. Şuan bitiyor inşallah düzelmiş bir şekilde açılır. Sinirim bozuldu, başka çözümü olan yazsın