Ethernet ile internete geç bağlanılıyor

Denizkq

Hectopat
Daha fazla  
Ethernet ile bağlı olan bilgisayarıma internet bağlanıyor hiçbir sorun yok ancak,bilgisayarı ilk açtığımda bağlanmıyor,3-4 dakika bazen 1-2 dakika bekliyorum ama bu normal mi;yoksa anormal mi?

Ethernet ile bağlı olan bilgisayarıma internet bağlanıyor hiçbir sorun yok ancak, bilgisayarı ilk açtığımda bağlanmıyor, 3-4 dakika bazen 1-2 dakika bekliyorum ama bu normal mi; yoksa anormal mi?

Aynı sorun bende de vardı internet kullanılmadığında Ethernet yok diyordu interneti kullandığımda var gösteriyordu. Bu programı indirerek çözdüm

@theyavuz Hangi adımları uyguladınız? Anlatır mısınız ben de wifi kablosuz bağlantıda benzer bir sorun yaşıyorum. Modem ve cihazın mesafesi yakın olmasına rağmen internet bağlanmıyor. Makineyi iki- üç defa yeniden başlatmam gerekiyor. Bazen bu da sonuç vermiyor. Nette yazan tüm çözümleri denedim .Sonuç alamadım.

@theyavuz hangi adımları uyguladınız? Anlatır mısınız ben de Wi-Fi kablosuz bağlantıda benzer bir sorun yaşıyorum. Modem ve cihazın mesafesi yakın olmasına rağmen internet bağlanmıyor. Makineyi iki- üç defa yeniden başlatmam gerekiyor. Bazen bu da sonuç vermiyor. Nette yazan tüm çözümleri denedim. Sonuç alamadım.

Wi-Fi için bilmiyorum dediğim programı kullanırsanız sorun çıkabilir Wi-Fi'de denemedim çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı