Çözüldü Ethernet ile kullanılan laptopta internet yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hyperoot

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD)
Merhaba, telefonumdan şu anda Wi-Fi bağlıyım ve çalışıyor, laptopta Ethernet ile bağlı Wi-Fi'a ve normal gözüküyor, bağlantı yok demiyor ama herhangi bir siteye girsem internet yok hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Bağlantı sorunu gider dedim, ilk olarak DNS sunucusuna erişilemiyor dedi, şimdi ise bağlısınız diyor. Şu anda hala bağlı gözüküyorum, kablomu kontrol ettim, modemi yeniden başlattım, bilgisayarımı yeniden başlattım.

IMG_20250920_134734.jpg IMG_20250920_134749.jpg

Yazıp ethernet kablosunu tak çıkar yaptım, hala aynı durum

bilgisayardan yönetici olarak cmd yi açıp ipconfig /flushdns yaparmısınız olmazsa operatör ile konuşun lütfen.
Operatör derken TürkTelekom vb ile mi? Diğer cihazlardan hotspot ile bağlayınca da aynı durum oluyor çünkü.

Son düzenleme:
Çözüm
Teşekkürler hocam deneyeceğim.

Hocam sorun KasperSky kaynaklıymış, sabah virüs uyarısı üzerinde kurduktan sonra internetin gidişi ChatGPT'nin 'antivirüs kaynaklı olabilir' demesiyle aklıma geldi...
Kaspersky bende kullanıyorum ama sıkıntı vs. yoktu hocam virüs mü bulaşmış acaba ?

Kaspersky bende kullanıyorum ama sıkıntı vs. yoktu hocam virüs mü bulaşmış acaba ?
Sabah trojan uyarısı aldım, normal tam tarama yaptım birşey bulmadı bende kaspersky ile taradım o da birşey bulmadı. Konudan bağımsız sizce trojan var mıdır?

Sabah trojan uyarısı aldım, normal tam tarama yaptım birşey bulmadı bende kaspersky ile taradım o da birşey bulmadı. Konudan bağımsız sizce trojan var mıdır?
Trojan derken nasıl bir uyarı olduğuna bağlı hocam şuanda herhangi bir kaspersky da bildirim yoksa silmiştir kaspersky.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı