ibrahim 62627 Femtopat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar bende bazen ani ping yükselmesi oluyor. Ben bu kablodan alsam ping sorunu düzelir mi? Dosya Ekleri Screenshot_2023-10-22-15-39-25-103_com.android.chrome.jpg 78,6 KB · Görüntüleme: 54
Ezekiell Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 842 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #2 Tek sorun kablo değil ek olarak kabloda bir sorun olucağını düşünmüyorum. Genel servis sağlayıcısından oluyor, internetinin markası nedir? Artı 0 Eksi
Tek sorun kablo değil ek olarak kabloda bir sorun olucağını düşünmüyorum. Genel servis sağlayıcısından oluyor, internetinin markası nedir?
KS KS ibrahim 62627 Femtopat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #3 Ezekiell dedi: Tek sorun kablo değil ek olarak kabloda bir sorun olucağını düşünmüyorum. Genel servis sağlayıcısından oluyor, internetinin markası nedir? Genişletmek için tıkla... Ben Azərbaycanda kalıyorum azeronline Artı 0 Eksi
Ezekiell dedi: Tek sorun kablo değil ek olarak kabloda bir sorun olucağını düşünmüyorum. Genel servis sağlayıcısından oluyor, internetinin markası nedir? Genişletmek için tıkla... Ben Azərbaycanda kalıyorum azeronline
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.099 Çözümler 46 22 Ekim 2023 #4 Elinizde mevcut başka bir ethernet kablosu varsa ve hala yüksek ping alıyorsanız sorun hattınızla ilgili olabilir. Ankastreden eve gelen kablo kalitesi yada bağlı olduğunuz dolap üzerindeki hat yoğunluğu, uzaklıklar vs. gibi bir çok etken var. Artı 0 Eksi
Elinizde mevcut başka bir ethernet kablosu varsa ve hala yüksek ping alıyorsanız sorun hattınızla ilgili olabilir. Ankastreden eve gelen kablo kalitesi yada bağlı olduğunuz dolap üzerindeki hat yoğunluğu, uzaklıklar vs. gibi bir çok etken var.
GodMode Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.382 Çözümler 14 Yer Winden Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #5 WiFi'ye göre çok farkeder. Kablo varsa elinizde deneyin zaten farkı görürsünüz. Artı 0 Eksi