Çözüldü Ethernet kablosu algılanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FelixTheDev

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Düsseldorf, Almanya
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Kulaklığımın USB'sini arkaya aldım. Sonra birkaç dakikalığına bilgisayar başından kalktım ve geri geldiğimde Ethernet yoktu. Ethernet ışığı sadece bilgisayar başlarken veya başlangıç kurtarma modunda yanıyor.

Çözüm
Bu şekilde sağlıklı iletişim kuramıyoruz, çok geç cevap veriyorsunuz. Temiz format atmayı deneyin. Olmazsa bir servise gösterin

Temiz bir formata gerek kalmadı hocam.
Ağ bağlantıları>Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir>Ethernet bağdaştırıcıma sağ tıkla>Özellikler>Hizmetler gibi bir şey olacak, ona girdim>VMware Bridge Protocol>Devre dışı bıraktım. Ve düzeldi.

Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Sonra Aygıt Yöneticisi'nden Ethernet sürücüsünü yazılımıyla birlikte kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın.

Bu şekilde sağlıklı iletişim kuramıyoruz, çok geç cevap veriyorsunuz. Temiz format atmayı deneyin. Olmazsa bir servise gösterin

Temiz bir formata gerek kalmadı hocam.
Ağ bağlantıları>Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir>Ethernet bağdaştırıcıma sağ tıkla>Özellikler>Hizmetler gibi bir şey olacak, ona girdim>VMware Bridge Protocol>Devre dışı bıraktım. Ve düzeldi.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı