Ethernet kablosu alınır mı?

hypwr

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarim eski, yeni parcalar aldim haliyle ekran karti buyuk geldi. Taktim guzel calisiyor ama bir cizirti var. Kasanin icini actigimda Wi-Fi'ya baglanmama yarayan şey fanlarina carpiyor USB'lisini alacaktim ancak bir arkadasim Ethernet kablosu al dedi. Kablolara baktigimda CAT 6 vs. yaziyor hiç bilmiyorum. Yardimci olur musunuz?

Fark etmez CAT 5 alabilirsiniz 6 almanıza gerek yok.

Modeme bağlayabileceksen eğer ailen buna müsaade ediyorsa tabii ki daha iyi verim alacaksındır kesinlikle önerim Ethernet'ten yana ancak modeme olan uzaklığın kablonun uzunluğunu belirliyor dostum.

Ethernet kablosu daha iyidir, ping değerini düşürür. Ancak modem uzaktaysa upuzun bir kablo veya router+ kablo gerekebilir.

Arkadaşlar modemim masamin ustunde monitorun yaninda yani 1 veya 2 metrelik olsa yetiyor ama bulamadim en az 20 metre 5 metre vardi ama CAT7 hep CAT5 bulamadim atabilecek var mı?

Arkadaşlar modemim masamin ustunde monitorun yaninda yani 1 veya 2 metrelik olsa yetiyor ama bulamadim en az 20 metre 5 metre vardi ama CAT7 hep CAT5 bulamadim atabilecek var mı?
CAT7 de olur, eğer CAT5 istiyorsanız yakınınızdaki bilgisayarcılara, telefonculara, bi' milyonculara vs. bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…