Ethernet kablosu alınır mı?

Laptopta ethernet girisi var ama elimdeki kablo uymadığı için alıyorum zaten, ethernet girişi aşağı doğru genişliyor bombeli bir kablo var o uymadı, o sebeple uyumsuzluk olur mu diye soruyorum.
Hocam bu aşırı gereksiz olur CAT7, CAT 5E bile size yeter.
Teşekkürler hocam ama arada çok bir fiyat farkı yok 30-40 tl oynuyor bir de bana tam 2 metre lazım 2 metrelik bulamadım başka 1-5 metre var hep.

Laptopta ethernet girisi var ama elimdeki kablo uymadığı için alıyorum zaten, ethernet girişi aşağı doğru genişliyor bombeli bir kablo var o uymadı, o sebeple uyumsuzluk olur mu diye soruyorum.
Dediğinizi anlamadım fakat Ethernet soketi standardı tektir. Bu yüzden uyar.

Dediğinizi anlamadım fakat Ethernet soketi standardı tektir. Bu yüzden uyar.
Özellikle CNC kesim gaming laptoplarda ethernet girişi bu şekilde oluyor kabloyu takıyorsunuz aşağı açılıyor, ofisteki kabloyu taktım girmedi o sebeple sormuştum, amazondan alacağım zaten olmazsa iade ederim.

Dosya Ekleri

• Image Main3.png
    19,1 KB · Görüntüleme: 51
Özellikle CNC kesim gaming laptoplarda ethernet girişi bu şekilde oluyor kabloyu takıyorsunuz aşağı açılıyor,
Evet, bu girişi hatırladım. Soket aynı fakat dizaynın iyi durması için bir kapağı var.

Bence kablo uyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…