Bu attığım Ethernet kablosu alınır mı? Laptop için kullanacağım uyumsuzluk vs. olur mu?
Teşekkürler hocam ama arada çok bir fiyat farkı yok 30-40 tl oynuyor bir de bana tam 2 metre lazım 2 metrelik bulamadım başka 1-5 metre var hep.Hocam bu aşırı gereksiz olur CAT7, CAT 5E bile size yeter.
Dediğinizi anlamadım fakat Ethernet soketi standardı tektir. Bu yüzden uyar.Laptopta ethernet girisi var ama elimdeki kablo uymadığı için alıyorum zaten, ethernet girişi aşağı doğru genişliyor bombeli bir kablo var o uymadı, o sebeple uyumsuzluk olur mu diye soruyorum.
Özellikle CNC kesim gaming laptoplarda ethernet girişi bu şekilde oluyor kabloyu takıyorsunuz aşağı açılıyor, ofisteki kabloyu taktım girmedi o sebeple sormuştum, amazondan alacağım zaten olmazsa iade ederim.Dediğinizi anlamadım fakat Ethernet soketi standardı tektir. Bu yüzden uyar.
Evet, bu girişi hatırladım. Soket aynı fakat dizaynın iyi durması için bir kapağı var.Özellikle CNC kesim gaming laptoplarda ethernet girişi bu şekilde oluyor kabloyu takıyorsunuz aşağı açılıyor,
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.